GündemEğitim

BALIKESİR YEDİ İKLİM’DEN LGS SINAVINDA BÜYÜK BAŞARI

2017-2018 Eğitim – Öğretim yılında faaliyete başlayan ve kısa sürede büyük bir başarıya imza atan Balıkesir Yedi İklim Koleji Ortaokulu, LGS’de öğrencileri Kutay Özlem ile Türkiye derecesine girdi.

Sınavlarda büyük başarı gösteren kolej öğrencisi Kutay Özlem yüzde 0.20’lik dilimde yerini alarak Türkiye derecesinde boy gösterdi. Okul bünyesinde sınava giren 8.sınıf öğrencilerinin yüzde 60’ı da nitelikli ve Türkiye’nin özellikli liselerine yerleşmede hak sahibi oldu. Okul yönetimi Kutay Özlem ve ailesine okula davet ederek kendisine hediye takdiminde bulundu.

GELECEĞE HAZIRIZ

Balıkesir Yedi İklim Koleji Ortaokulu kurucu temsilcisi Bekir Yılmaz, öğrenciyi kutlayarak, “Başarılı bir öğretim yılı geçirdik. İlk yılımız olmasına rağmen tüm sınıflarımızda büyük bir başarı gösterdik. Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz büyük bir özveriyle çalıştılar. Bu yıl LGS sorularının zor olmasına karşın Kutay Özlem isimli öğrencimizde büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimizi, ailesini, öğretmenlerimizi ve okul yönetimini özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Kurucularımız adına öğrencimize hatıra olarak hediyesini vermekten onur duyuyorum ve bundan sonraki yaşamında ve öğretim hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Yedi İklim Koleji’nin gelecek öğretim yıllarından da başarılarıyla Balıkesir’de ve Türkiye genelinde adından söz ettireceğini belirten Yılmaz, “Çok güçlü bir öğretmen kadrosuyla gelecek yıllara da hazırız” dedi. LGS’de derece alan öğrenci Kutay Özlem ise, “Derslere çalıştığım süre içerisinde elektronik hiç bir eşya ile ki bunların arasında telefonumda var, zaman harcamadım. Sürekli kitap okuyup, test çözdüm. Bu süre zarfı içerisinde öğretmenlerim ve ailem de bana çok destek oldu. Başarımda Yedi İklim Kolejinin büyük bir yeri vardır. Herkese teşekkür ederim” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu