GündemSiyasetTürkiye Gündemi

BALIKESİR’DE BÜYÜK OPERASYON

Edremit ilçesinde Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile başlatılan operasyonda PKK\PYD terör örgütü propagandası yapan 7 kişi gözaltına alındı, 2 kişi de aranıyor.
Edinilen bilgilere göre, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit ve Altıeylül ilçelerinde Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda PKK\PYD terör örgütü adına faaliyet yürüterek propaganda ve özerklik çalışmaları yaptıkları, sosyal medya üzerinden terör örgütünü övücü paylaşımlarda bulundukları iddia edilen kişilere yönelik Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit ve Altıeylül ilçelerinde Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca eş zamanlı operasyon düzenlendi.
PKK\PYD terör örgütü adına faaliyet yürüterek propaganda ve özerklik çalışmaları yaptıkları, sosyal medya üzerinden terör örgütünü övücü paylaşımlarda bulundukları iddia edilen R A., T C.,T A., K Ş., M Ç., G S. ve H Y. yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili iki, kişinin de yakalanması için çalışma yapılıyor. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu