GündemSiyaset

BALIKESİR’E GÜÇ VERECEK

Geçtiğimiz Milletvekili seçimlerinde gülümseyen yüzü ile ‘’Balıkesir’in Canbeyi olarak’’ adeta ün salan Mustafa Canbey, AK Parti’de vatandaş kanadında sürükleyici faktör olarak görülüyor.

Balıkesir’e güç verecek sizlersiniz diyen Mustafa Canbey, ‘’Balıkesir,Toygar Türkiye’ye bir güç verecek. Ak Parti’ye güç verecek.’’dedi.

Kulislerde, Balıkesir’de genel olarak tüm seçmen bazında sempati duyulan bir isim olduğunun da altı çizilen Mustafa Canbey’e, genel merkez ve üst kurul tarafından Balıkesir aday listesinde 4. Sıraya yazılarak katalizör etki göstermesi adına en önemli görevin verildiği dile getiriliyor.

BALIKESİR’İN CANBEY’İ GELİYOR

Canbey adı’nın halktaki karşılığı heyecan yaratıyor. AK Parti adaylarla birlikte miting turlarına çıktı. Önceki gün Toygar Mahallesinde adaylar kendilerini tanıttı. Musfata Canbey burada yaptığı konuşmada, ‘’Ben Toygarda yaşamış ve Liseyi Balıkesir İmam hatip Lisesi’nde okumuş bir kardeşinizim. Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Balıkesir’de vatandaşlarımızla beraberiz. Az öncede kahvelerimizi dolaştık. Toygar’da gördüğümüz tablo şu; İnşallah Toygarlılar Balıkesir’e bir güç verecek. Türkiye’ye bir güç verecek. Ak Parti’ye güç verecek. Önümüzdeki günlerde hep beraber olacağız. Şimdiden hepinize teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

EN ÖNEMLİ GÖREV CANBEY’E

Pazartesi açıklanan AK Parti Balıkesir adayları ile ilgili Ankara kulislerinde Mustafa Canbey ismi öne çıkıyor. Canbey’in, Yapılan anket çalışmaları ve temayül yoklamasında en üst sıralarda yer alması, geçen yıl yaşanan istifa olayının yarattığı travmadan etkilenen AK Parti seçmeninin, Canbey’i bu travmanın dışında görmesi kulislerde sıkça gündeme getiriliyor.

SÜRÜKLEYİCİ İSİM OLARAK GÖRÜLÜYOR

Kulislerde, Balıkesir’de genel olarak tüm seçmen bazında sempati duyulan bir isim olduğunun da altı çizilen Mustafa Canbey’e, genel merkez ve üst kurul tarafından Balıkesir aday listesinde 4. Sıraya yazılarak katalizör etki göstermesi adına en önemli görevin verildiği dile getirilirken, Canbey’e yenilenen teşkilat ile birlikte sürükleyici rolü verildiği ifade ediliyor. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu