GündemSiyaset

‘‘BALIKESİR’İ EN İYİ BİZ YÖNETİRİZ’’

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Ahmet Akın olduğunu belirten bir basın açıklaması yaparken, tüm Balıkesirlileri bugün saat 16.00’da Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda yapacakları basın açıklamasına davet etti. Sarı, ‘‘Balıkesir’i en iyi biz yönetiriz’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ‘‘Balıkesir beş yıldan beri mevcut siyasi iktidar tarafından yönetiliyordu. Bugün artık halkımızın, köylümüzün, kentlimizin her kesimin ortak kararı olan Balıkesir için daha aydınlık bir gelecek beklentisini bizler de sizler gibi görerek adaylarımızı belirlemeye başladık. Tüm Türkiye’de öncelikle Ahmet Akın ismi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Bugün bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine güvenerek bu karar alınmıştır. Üç dönemdir milletvekilimiz olan Ahmet Akın yarın (bugün) Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarına başlayacaktır. Bütün Balıkesirlileri omuz omuza mücadele etmeye davet edeceğiz. Yarın (bugün) saat 15.00’te Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Akın’ı karşılayacağız. Saat 16.00’da Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda bir basın açıklaması yapak Büyükşehir Adayımız’’ dedi. CHP Altıeylül İlçe teşkilatının görevden alınmasıyla ilgili de konuşan Sarı, ‘‘Partimize hizmetleri dokunmuş her biri değerli partililerimiz. Onların görevden alınması da bazı konulardan ötürü olmuştur. Hep birlikte mücadelemiz devam edecek. Yeni ilçe yönetimi de önümüzdeki günlerde açıklanacak’’ dedi.

İYİ PARTİ İTTİFAKI OLACAK MI?

İYİ Parti ile ittifak konusuna da değinen Başkan Sarı şu ifadeleri kullandı, ‘‘İYİ Parti ile resmi bir ittifakın hukuksal alt yapısı yok ama toplumsal alt yapı söz konusu. Bütün siyasi partilerin tabanına hitap ediyoruz. Bizimle aynı düşünce içinde olan. Atatürkçü devrim ve ilkelere sahip çıkarak toplumu aydınlatmak adına mücadele edecek olan her bir vatandaşımızla sandıkta da sahada da birleşeceğiz. Her partinin tabanındaki vatandaşlarımız bize destek verecek bunu da göreceğiz. Biz herkesi kucaklayarak bir olacağız’’ dedi.

‘’BÜYÜKŞEHİR DOĞRU ELLERDEN YÖNETİLECEK’’

Başkan Sarı, ‘‘Biz çok kısa bir zaman içerisinde Balıkesir’in çehresini değiştirmek istiyoruz. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla Balıkesir’i yöneteceğiz. 20 ilçeyi almak için çalışacağız. Halkımızın, çiftçimizin, emekçimizin desteğiyle birlikte kazanacağız. Bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberlik. Biz birlikte bunu başaracağız. Üreticimizin, işçimizin, emekçimizin sıkıntıları ortada bunu çözecek olan biziz. Büyükşehir bütün sorunun çözümüdür. Balıkesir doğru ellerden yönetilirse herşey çözüm bulur’’ dedi.

‘‘DİĞER İLÇELERİMİZ DE AÇIKLANACAK’’

Yerel seçimler nedeniyle tüm ilçelerde eğilim yoklaması yapıldığını söyleyen İl Başkanı Serkan Sarı, ‘’Göreve geldiğimiz ilk günden beri bilinçli bir şekilde Balıkesir’in her bir köşesinin sorununu tek tek inceliyor, çözüm önerileri üretiyoruz. Parti Meclisimizde Havran, Balya, Burhaniye ve Manyas olmak üzere 4 ilçe belediye başkan adayımız açıklandı. Çok yakın zamanda da diğer ilçelerimizde açıklanacak. Onlarla ilgili de süreç devam ediyor. Tüm ilçelerimizde eğilim yoklaması yapıldı. Anket çalışmalarımızda yapıldı. CHP olarak Balıkesir’i kazanmak istiyoruz. Balıkesir’i çok güzel şeyler bekliyor.

‘‘ŞEHRİMİZİ KİN VE NEFRET DİLİNDEN KURTARACAĞIZ’’

Basın camiasının her zaman yanlarında olduklarını söyleyen CHP İl Başkanı Serkan Sarı, ‘’Basın emekçisi arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Sizler bizim her zaman yanımızdaydınız. Bizler de sizin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Güzel ve saygı duyulacak bir meslek icra ediyorsunuz. Çok emek veriyorsunuz. Buna hepimiz saygı duyuyoruz. Son günlerde basın emekçilerimize yapılan saygısızlıkları kabul etmiyoruz. Bunun için diyoruz birbirimizi kucaklamalıyız. Bu kin ve nefret dilinden şehrimizi kurtarmalıyız’’ dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu