SporGündemÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

BALIKESİRSPOR BALTOK PFDK YA SEVK EDİLDİ

BALIKESİRSPORBALTOK PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Balıkesirspor Baltok PFDK’ya sevk edildi. Balıkesirsporunda içinde bulunduğu 116 takım aynı gerekçelerle PFDK ya sevk edildi.46 vmenejer disiplinde…

TFF Hukuk müşavirliğince 08.06.2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporunda Balıkesirspor Baltok Kulübü’nün talimatlara aykırı hareketleri nedeni ile Futbol menejerleri ve çalışma talimatının 11/4,12/1,18/b,ç ve 23.maddesi uyarın PFDKya sevkine karar verildi.

menejer Cemal Taşlı’nın talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol menejerleri ile çalışma talimatının 11/3 ve 21.maddesi uyarınca PFDK ya sevkine karar verildi.TFF ye tescilli bir diğer menejer Murat Yavaşgülün talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle futbol menejerleri ile çalışma talimatının 11/3 ve 21.maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verildi.Balıkesirspor Baltok PFDK’ya sevk edildi.Balıkesirsporunda içinde bulunduğu 116 takım aynı gerekçelerle PFDK ya sevk edildi.46 vmenejer disiplinde.

NOT: Belirli çevrelerce Geçmiş dönemlerde ve halen Balıkesirspor ile çalışan iki menejerin çalışma ahlakından dolayı kulübe ceza yolda.Kulüp idarecileri  futbol menejerlerinin oyunlarına kolay alet olabiliyor düşüncesi hakim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu