Spor

BALKES’E KARESİSPOR’DAN DESTEK

Karesispor; yönetimi, teknik kadrosu ve sporcuları ile önceki gün oynanan Balıkesirspor Baltok-Denizlispor maçını tribünden izledi.

Son derece heyecanlı geçen müsabakada yönetim, teknik heyet ve sporcuların oldukça heyecanlı oldukları görülürken, Balıkesirspor Baltok’un 2-1 kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan Karesispor Başkanı Ahmet Ayan, “Gerek Balıkesirspor yönetimini gerekse Teknik Direktör Giray Bulak’ı ve sporcuları birkaç kez Kurtdereli Spor Salonu’nda ağırladık. Balıkesirspor Baltok yönetimi de bizleri bu karşılaşmaya davet etti. Biz de şehrimizin futboldaki markası Balıkesirspor Baltok’a destek olmak için tribündeki yerimizi aldık. Maçı kazandık, mutluyuz. Umarım hafta sonu biz de Samsun Anakent’i mağlup ederek şehrimizi daha da mutlu edeceğiz” dedi.

Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur ise Balıkesirspor Baltok takımını galibiyetlerinden ötürü kutlayarak “Çok iyi bir maç izledik. Burada tabii futbol ve basketbolda şehrin iki markası buluşuyor. Bu çok önemli bir şeydir. Onlar bizim maçlarımıza geliyorlar, biz geliyoruz. Şehirde böylesine iki kulübün birbirine yakın olması şehir için bir kazançtır. Ben Balıkesirspor Baltok takımını bir kez daha kutluyor, mücadelelerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu