GündemSpor

Balkes’te Ümraniye hazırlıkları

Balıkesirspor’un Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdürdüğünü söyleyen Teknik Direktör Giray Bulak, hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti. Bulak, kulüp tesislerinin ise antrenman için yetersiz olduğunun altını çizdi.

 

Spor Toto 1.Lig takımlarından Balıkesirspor’un Teknik Direktörü Giray Bulak haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Elazığspor maçıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Bulak; “Geçen hafta aldığımız hem şehrin, hem oyuncularımızın hem de kulübümüzün moralini yükseltti. Yaşadığımız sıkıntılı dönemlerde en azından bir parça bize moral verdi” dedi. Ümraniye’ye 3 puan için gideceklerini belirten Bulak şunları söyledi:

“Ümraniyespor ile oynadığımız ilk maç çok farklı bitebilirdi ama şaka gibi oldu. Sonra ikinci maç o da şaka gibi. Sanki yağmur o gün yağacaktı, rüzgar o gün esecekti. Biz gol pozisyonlarını kaçıracaktık ve gol yiyecektik. Sonra yüzde yüz gol pozisyonuna girip atamadık. Bu hafta inşallah iyi oynayıp yeneceğiz. Bütün arzumuz, isteğimiz bu maçı kazanmak. Ümraniyespor yenebileceğimiz bir takım. Bu inançla gidiyoruz.”

HER ÇALIŞMA İÇİN 400 LİRA

Antrenman tesislerinin yetersizliğinden dert yanan Bulak; “Tesislerde antrenman yapacak sahamız yok. Antrenman sahaları yağan yağmur veya karda bataklığa dönüyor. Ben size çok enteresan bir şey anlatayım. Biz İsmail Akçay’da zaman zaman antrenman yapıyoruz. Bize haftada bir, 15 günde bir antrenman sahasını vermekte zorlanıyorlardı. Şimdilerde sahayı alıyoruz. Ben de bunu dün öğrendim. Her çalışmamızda Balıkesirspor’dan 400 lira para alınıyormuş. Bu tesislerin hepsinin Balıkesirspor’un emrinde olması lazım. Biz yokluktan bahsederken olan şeye bak. Balıkesir’de her kurumum ve kuruluşun yanımızda olması gerekmez mi?” diye konuştu.

CUMALİ OYNAYAMAYACAK

Bulak, sakat oyuncularla ilgili olarak ise şu bilgileri verdi: “Cumali’ye çok üzüldüm. Sinüs kemiğindeki kırık Cumali’yi bu hafta oynatmayacak pozisyonda bıraktı. Dün burada doktorumuzun çektiği filmler ve muayene sonucunda oynayamacağını söyledi. 3-4 hafta maskeyle oynayacak. Dün Bursa’ya gönderdik, maska ölçülerini aldırdık. Bu hafta biraz antrenmanlara yürüyüş şeklinde kendisini değerlendireceğiz. Okan’da bir pubis vardı. Bunun devamı var. Okan’ı genelde antrenmanlarda dinlendiriyoruz, maçlarda oynatıyoruz. Otoo artık iyileşti diyebiliriz. Bu hafta görev verirsek oynayacak. Furkan normal antrenmanlara başladı. Şu anda çok sorunumuz yok.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu