Spor

Banvit Aris’i konuk ediyor

Banvit Aris’i Konuk Ediyor

 

Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu on birinci hafta karşılaşmasında Yunan temsilcisi Aris takımını konuk ediyor. 03 Ocak Salı günü saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşma D-Smart’tan canlı olarak yayınlanacak.

 

Banvit resmi internet sitesinden alınan habere göre, Bandırma’da Salı akşamı oynanacak Şampiyonlar Ligi A Grubu on birinci hafta karşılaşmasında Yunan temsilcisi Aris takımını konuk edecek. Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda saat 20:00’de başlayacak bu önemli karşılaşma D-Smart’tan canlı yayınla ekranlarda olacak.

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz hafta Banvit Çek Cumhuriyeti’nde konuk olduğu CEZ Nymburk takımına 86 – 75 mağlup olmuş, Aris ise Yunanistan’da Fraport Skyliners takımını konuk etmiş ve sahadan 85 – 58 galibiyetle ayrılmıştı. İki takımın grubun 4.haftasında Yunanistan’da oynadığı mücadeleyi ise Aris 84 – 78 kazanmıştı.

Banvit Avrupa Arenası’nda bugüne kadar oynadığı 107 karşılaşmada 61 galibiyet ve 46 mağlubiyet alarak %57 galibiyet yüzdesi elde etti. Yeşil-turunculu ekip Bandırma’da oynayacağı bu önemli maçı kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu