Gündemİlçe HaberleriSiyaset

BAŞKAN CANKUL 7/24 SAHADA

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, gece gündüz, iyi günde, kötü günde vatandaşları yalnız bırakmamaya özen gösteriyor.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Ak Parti İlçe Kadın Kolları, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri, vatandaşlarla Danahisar,Darıçukuru,Araplar Ahlatlı gedik mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldiler Karahalıler mahallesinde iftarlarını açtılar

BAŞKAN CANKUL GECE-GÜNDÜZ SAHADA

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında neredeyse uyku dahi uyumadan gecesini gündüzüne katmış durumda. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul her gün kırsal mahalleleri ziyaret ederek seçim çalışmaları yapıyor. Vatandaşlar ile bire bir görüşen Başkan Cankul Ramazan ayı dolayısıyla sahura kadar kırsal mahallelerde ayak basmadık yer bırakmıyor. Başkan Cankul sabah erken saatlerde de merkezde çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ziyaretleri ve yine vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarına ortak oluyor, çözüm yolları arıyor. İftar sofralarını oturuyor.

BAŞKAN CANKUL: “HEMŞEHRİLERİMİZİN DERTLERİYLE DERTLENMEK ASLİ GÖREVİMİZDİR”

Kepsut Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, Başkan Cankul, “Şehri emin olarak hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenmek onların dertlerine çözüm üretmek bizim asli görevlerimizdendir. İmkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın sorunlarını çözüyoruz. Hayatta her şey bizim içindir. Makam, mevki gelip geçici bizim amacımız görevimiz süresince ‘gök kubbede hoş bir seda’ bırakmaktır. Hemşehrilerimizin ‘Allah razı olsun’ demesi en büyük kazancımızdır. Bu dünya imtihan dünyası, Allah’ın rızasını kazanmadıktan sonra yaptığımız hiçbir şeyin anlamı yoktur.

CANKUL“24 Haziran’daki seçim, Türkiye üzerinde oynan oyunlara dur demek için atılan en doğru adımdır” dedi.

Haziran ayında yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken Başkan Cankul,”Öncellikle bu seçimin sadece milletimiz için değil, gönül coğrafyamız dünya mazlumları için de hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye’nin özellikle Cumhuriyetin 100’üncü kuruluş yıldönümü yaklaştıkça ve Türkiye’deki büyüme, teknolojik anlamdaki gelişmeler kalkınmalar belli bir hızla devam ettiği süre içerisinde bir takım karşı hamlelerin geldiğini hepimiz gördük. Bu operasyonları da tek tek saymaya gerek yok. 15 Temmuz hain darbe girişimi ve Suriye’de oluşturulmak istenen yeni devlet yapısı bunun en belirgin örneğidir.

Bu oyunlar ve oluşumlara karşı ülkemizin verdiği mücadele de ortada. Çok şükür Cumhurbaşkanımızın sayesinde bu oyunlar bir bir bozuldu. Bozulmayada devam edeceği gibi 13 yıldır nasıl seçimleri kaz. Sevgili vatandaşlarım şu meydanın dili olsa da konuşsa. Ak parti 14 Ağustos 2001yılında kuruldu. Bizde Kepsut ilçemizde 14 Kasım 2001 yılında Balıkesir’in ilk teşkilatı olarak bayrağımızı dikmiştik.2002 seçimlerinin üçlü koalisyon DSP’nin Anavatanın, MHP nin çatırdayıp yıkıldığı ve Sayın Bahçelinin Tekir yaylasından hemen erken seçime gidilmesi deyip oradan seçim startını verdi.3 Kasım 2002 de seçimlerle birlikte bu 13 cü seçim,16 yıllık Ak parti döneminde 13 cü seçim boyunca bu meydanlarda sizinle birlikte olduk. Beraber olduk. Değerli hemşerilerim 24 Haziran Seçimleri bakın çok önemli bir seçim.

Sizlerden Allah razı Kırsal mahallemizde her zaman birinci çıktık geçen seçimde yüzde 74 oy aldık. Bir olmamız için diri olmamız için her zaman güçlü iktidarlara sahip olmalıyız. İktidarımız döneminde hiç kimsenin bu zaman kadar yapamadığı hizmetler yapıldı. Bakın bu 16 yıllık iktidar dönemi çok mu rahat geçti. Defalarca bunu sekteye uğratmaya çalışmadılar mı.Dış güçler iç güçler ve şimdiki muhalefette olan o partilerle işbirliği yaparak ülkemizin büyümesini engellemeye çalışmadılar mı. Bu muhalefet partilerde hala oyun bitmiyor hala oyun kurmaya devam ediyorlar.

Kursunlar ama 24 Haziranda sandığa yine gömülecekler. Yeter ki biz bir olalım ,diri olalım, beraber olalım. Bu seçim neden önemli? Tamamen bir sistem değişikliği, yeni bir sistem yani Parlamenter bir sistemden Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçiyoruz. Bu ne demek? Güçlü bir Türkiye’nin temelleri yeniden atılıyor. Parlamenter sistemdeki bu kısır çekişmelere son vereceğiz. Bundan sonra güçlü iktidar olacak, güçlü parlamento olacak bu sebepten dolayı çok önemli. Bakın ülkemizin etrafı ateş çemberi, Suriye Irak’ta bitmeyen savaş ve gözyaşı, Ortadoğu’da ve özellikle Filistin’de dinmeyen kan, Libya Cezayir, Tunus da yaşananalar… Bu kan ve gözyaşlarının dinmesi için, mazlumların sesi olan bu ülkenin güçlü olması gerekir. Bu sebeple; Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye olması gerekmektedir”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu