Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN CANKUL HER MAHALLEYE UZANIYOR

Kepsut belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda kapalı düğün salonunda 500 kişilik iftar yemeği halka verilmeye başlandı. Belediye Başkanı İsmail Cankul halkla birlikte iftarlara katılacak.

Teravih namazını her gün ayrı bir mahallede cemaatle kılacak olan Başkan Cankul, iftar programlarında hem merkezde hem de mahallelerde vatandaşla bir arada aynı sofrada olacak. İlçede haftasonu(Cumartesi) Ramazanın değerlerini yaşatan Hacivat-Karagöz,Aşuk ile Maşuk ta gösterileriyle Ramazan ayına renk katacak.

RAMAZAN BİR FIRSAT

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, 11 ayın sultanı Ramazan ayının, ülkeye, millete, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.Cankul, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı, rahmeti ve bereketi bol olan bir aydır. Yoksulların gözetildiği, iftar sofralarının paylaşıldığı Ramazan ayı, aynı zamanda millet olarak yardımlaşma ve kaynaşma bakımından kaçırılmaması gereken bir fırsat ayıdır. İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum.

Mübarek Ramazan ayı hürmetine, başta Filistin Kudüs olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde zulme maruz kalan tüm kardeşlerimizin acılarının son bulmasını diliyorum. Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek Ramazan ayının bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazanı Şerifiniz mübarek olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu