Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN CANKUL’DAN VEFA ZİYARETİ

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, belediye işlerini takip için bulunduğu Ankara’da, Şırnak’ta vatani görevini yaptığı esnada yaralanarak Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tedavisi devam etmekte olan Kepsut Yeşildağ mahallesi nüfusuna kayıtlı Kamil Kaldemir’i ziyaret etti.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un ziyaretinden oldukça mutlu olan Asker Kamil Kaldemir “Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul beni Ankara’da ziyaret etmesinden çok mutlu oldum. İlçemizin işlerini takip etmek için yoğun bir programı olmasına rağmen beni ziyaret edip hemşehrilerimin, Kepsutun ve Balıkesirlilerin selamını iletmesi beni çok duygulandırdı. Mutluluğumu nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum” dedi.

CANKUL ‘‘BALIKESİR’İMİZİN SELAMINI GETİRDİM’’

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ziyaret esnasında “Vefalı Yurdumuz Kepsut vatan millet sevdasının hiçbir zaman sönmediği sönmeyeceği bir memlekettir. Tarihimizin her döneminde bu memleket bu millet için canını vermiş şehitlik mertebesine ermiş ve yine Kamil kardeşimiz gibi gaziler vermiş bir memlekettir. Kendisine Vefalı Yurt Kepsut’umuzun ve Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir’imizin selamını getirdim” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu