GündemSpor

BAŞKAN, ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Erzurum’un Şenkaya İlçesi’ne bağlı Yoğurtçular Köyü’nden gelen sportif malzeme yardımı talebine anında cevap veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bu kez Erzurumlu çocukların yüzünü güldürdü.

Sosyal Medya üzerinden talep etmişlerdi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Zekai Kafaoğlu’na ulaşmak isteyen ve kendisinden Mahalle Ligi’nde dağıtılan forma ve toplardan talep eden Yoğurtçular İlk ve Ortaokulu’nun öğrencileri istedikleri malzemelere kısa sürede ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Büyükşehir’den Erzurum’a gönül köprüsü
3 takım forma ile 15 tane futbol ve voleybol topu gönderilen Yoğurtçular Köyü İlk ve Ortaokulu öğretmeni Yunus Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür mektubu gönderdi.
Öğrencilerine Balıkesir’den uzanan bu elin kendileri için çok anlamlı ve değerli olduğunun altını çizen öğretmen Yunus Kılıç, mektubunda şu ifadelere yer verdi; “Dünya üzerinde yapılabilecek en güzel yardım bir çocuğun tebessümüne vesile olmaktır. Köyde kısıtlı şartlarda futbol ve voleybol oynayan çocuklarımıza yapılan bu anlamlı yardım onları çok ama çok mutlu etti. Çocuklarımızın hayata daha güzel bakmasını bir nebze de olsa kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklardan kurtarmak için sportif faaliyetlere sevk edecek bu güzel yardımdan dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben Erzurum Şenkaya Yoğurtçular İlk ve Ortaokulu öğretmeni Yunus Kılıç olarak yapılan bu yardımlardan dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve tüm ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu yardımın bize ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu