GündemGörüntülü Haberler

BAŞKAN SÖZ VERDİ 10 GÜNDE YERİNE GETİRDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun seçimler öncesinde Dursunbeyliler’e verdiği sözler bir bir yerine getiriliyor.


Özellikle Sanayi Sitesi esnafının sanayi sitesi içerisindeki yolların durumunun çok kötü olduğunu ifade ederek asfalt taleplerine olumlu karşılık veren Başkan Zekai Kafaoğlu, verdiği sözün üzerinden 10 gün geçmeden sanayi sitesinin tüm yollarını asfaltlayarak sözünü tuttu.2018 yılı yatırım programında Balıkesir il genelinde 2.000 kilometre asfaltlama çalışması yapacaklarını açıklayan ve asfalt sezonunun başlaması ile birlikte çalışmalara başlayan ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun “Asfalt ile tanışmayan mahallemiz kalmayacak” sözü sonrasında ekipler il genelinde hummalı bir çalışma başlattılar. Aynı anda 50 ayrı noktada asfaltlama çalışması yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Dursunbey’deki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Halkın konforuna evet

Sanayi Sitesi içerisindeki tüm yolları asfaltlayarak sanayicilerin hizmetine sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda toplamda 200 kilometre asfalt serimi yapılacak olan Dursunbey’de bugüne kadar 30 kilometre civarında asfalt serimi yapılırken, bazı kırsal mahallelerinin asfaltlama işlemi tamamlandı. Dursunbey Küçük Sanayi Sitesi’nin içerisine serilen asfalt miktarınınsa 1.200 ton olduğu açıklandı.
Dursunbey’de 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 200 kilometre asfalt serim işinin tamamlanacağını dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu; “Tüm ilçelerimizde özellikle de kırsal mahallelerimizde ekiplerimiz aralıksız olarak çalışıyor.

Gerek Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlık ekipler, gerekse yüklenici firmalar toplamda 10 adet büyük asfalt makinesi olarak bilinen finişer makinelerle asfalt serim işlemini sürdürüyor. Bu yıl sonuna kadar Balıkesir’de asfaltla tanışmayan kırsal mahallemiz kalmayacak. Tüm çalışmalarımız Balıkesir halkının daha rahat daha konforlu bir yaşam sürmelerini sağlamak” şeklinde konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu