Gündemİlçe HaberleriSiyaset

BAŞKAN YAVAŞ DUR DURAK BİLMİYOR

Sındırgı’da 24 Haziran seçimleri için çalışmalar hızla devam ediyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti ilçe başkanlığı ile birlikte yürüttüğü çalışmaları dur durak bilmeden devam ettiriyor.

Rutin aralıklarla dört yıldan bu yana devam eden Kırsal mahalle ziyaretleri, hasta ziyaretleri, ev ziyaretleri ile vatandaşların gönlüne giren başkan Yavaş ve AK Parti ekibi dur durak bilmeden 24 Haziran seçimlerinin de önemini vatandaşlara aktarmaya devam ediyor.

AK Parti adayları da Sındırgı’ da yoğun bir maraton ile çalışmalarını sürdürüyor. Gündüzleri esnaf, hasta ve ev ziyaretleri ile başlayan maraton, iftar programları ve kırsal mahalle ziyaretleri ile devam ediyor. Sındırgı’nın dört bir köşesinde AK Parti ekibine sıcak bir ilgi gözlemlenirken vatandaşlar ise reisle Durmak Yok Yola Devam diyor.

“ Gündüz Şantiyede, Akşam İftarda, Gece Kırsal’da Başkan Yavaş Her Yerde “

Sındırgı’nın çehresini değiştiren ve Büyükşehir, Hükümet ve AK Parti teşkilatı ile uyumlu bir şekilde çalışarak ilçeye sayısız hizmet kazandıran Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 yılda ülkemize kattıkları ve yapılan hizmetleri bir bri vatandaşlarımıza anlatmak için sahadan ayrılmıyoruz. Gündüz merkezde vatandaşlarımızla bir araya geliyor, her akşam da kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. İftar da sahurda her an vatandaşımızın yanındayız. Seçim öncesinde de böyleydik, her zaman vatandaşımızla olmaya da özen gösteriyoruz. Artık önümüzde şöyle bir seçmen var. Önceden babamın partisi, dedemin partisi denirken, şimdi siyaset bir kenara bırakılmış hizmet eden kim ona bakılıyor. Halkımız da 16 yılda yapılanları unutmamış teveccüh ediyor. Her gittiğimiz yerde samimi bir karşılama bizleri bekliyor oluyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam ve dualarını iletiyorlar.

Bizlerde diyoruz ki durmak yok yola devam. Gece gündüz çalışıyoruz bu millet için. Her ne şekilde olursa olsun, milletimiz her zaman hizmetin en iyisini hakkediyor. 24 Haziran da milletimizin teveccühü bizlerle olacak. Buna inanıyoruz. Ancak bizler yine de bir oy bir oydur anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti ve MHP ile sağlanan Cumhur İttifakı da Sındırgı’mızda tam anlamıyla oturmuş durumda. Vekillerimiz, adaylarımız, ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız, meclis üyelerimiz hep birlikte sahadayız. Bu kutlu davada yılmadan yorulmadan koşacağız. Reisle birlikte Cesaret, İrade ve Erdem ile Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye diyoruz. “ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu