Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN YILMAZ, “HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET” “

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Halkapınar, Kamçılı, Karakol, Ortaca ve Kalaycılar Mahallesi’nde hemşehrileri ile bir araya gelerek çalışmalrı yerinde inceledi.

 

Halkapınar, Kamçılı, Karakol, Ortaca ve Kalaycılar Mahallesi’nde hemşehrileri ile bir araya gelen ve belediyenin yaptığı çalışmaları inceleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Biz Karesi olarak büyük ve güzel bir aileyiz” dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Halkapınar, Kamçılı, Karakol, Ortaca ve Kalaycılar mahallelerini ziyaret ederek belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Bir araya geldiği vatandaşa ‘bir eksiğiniz var mı’ sorusunu yönelten Yılmaz, “Her mahalleye eşit hizmet” parolası hareket ettiklerini kaydederek, “Hemşehrilerimizle birlikte, onların talep ve istekleri doğrultusunda daha güzel bir Karesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

‘BİR EKSİĞİNİZ VAR MI’

 

Karesi olarak büyük ve güzel bir aile olduklarını vurgulayan Başkan Yücel Yılmaz, “Bu büyük aile her fırsatta bir araya geliyor. Her zaman söylüyorum; biz birlikte çok daha güzeliz, çok daha güçlüyüz. Bir araya geldiğim hemşehrilerime ‘bir eksiğiniz, bizden bir talebiniz var mı’ diye sordum. Gördüm ki mahallelerimizde bir eksiklik kalmamış, herkes mutlu, herkes memnun”ifadesini kullandı.

Karesi için yapılacak hizmetlere halkın iradesinin yansıması gerektiğini söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti. Kırsal mahallelerde yaşam kalitesini yükselttiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yaptıklarının altını çizdi. Başkan Yılmaz, çalışmaları vatandaştan aldıkları destekle daha yükseğe taşıyacaklarını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu