İlçe HaberleriGündem

BAŞKAN YILMAZ NEDEN ŞANSLI?

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Ek Hizmet Binası’nda; yaz aylarının gelmesiyle birlikte yoğun bir mesaiye başlayan Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

“ŞANSLI BİR BAŞKANIM”
“Ben çok şanslı bir belediye başkanıyım. Çünkü sizler gibi özveriyle ve titizlikle çalışan mesai arkadaşlarım var” diyen Başkan Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi’nin 4 yılda adından söz ettiren bir belediye haline geldiğini ifade ederek; “Biz sizlerin çalışmaları sayesinde bu kente bir kimlik kazandırdık” dedi. Belediyeden edinilen bilgiye göre; Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Vatandaşlarımız bizden memnun. Bu sizin işinizi severek ve şehrin derdiyle dertlenerek yaptığınızın en önemli göstergesi. Bizler sahada övünçle dolaşabiliyorsak bu sizlerin özverili çalışmaları nedeniyle. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
KARESİ’YE GÜVEN GERİSİNİ MERAK ETME SEN
Şehirde birbirinden farklı, bir çok anket yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, “Yapılan bu anketlerde Karesi çalışanlarının daha özverili olduğunu bizzat vatandaş tarafından belirtilmiş. Hemşehrilerimiz; Karesi sahada, Karesi çalışıyor, Karesi hızlı çözüm üretir diyerek bize olan güvenini ifade etmişler. Bu güven sizin çalışmalarınızın titizliğinden ve şehre olan sevginizden kaynaklanan bir güven” açıklamasında bulundu. Şehrin derdiyle dertlendiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, Karesi’nin her bir noktasına ayrım yapmaksızın eşit hizmet ettiklerini vurguladı. “Vatandaş bizden memnun” diyen Başkan Yılmaz, personeline çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu