GündemDünyadan HaberlerEğitim

Başkan Yılmaz’dan Akademik Dokunuş

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir’in gerçek yol haritasını ve eylem planını ortaya çıkarmak için 50 doçent ve profesörden oluşan hocalar ile Akademik Danışma Kurulu düzenledi.

Karesi Belediyesi ve Karesi Konseyi öncülüğünde Balıkesir’de görev yapan doçent ve profesörlerden oluşan Akademik Danışma Kurulu düzenledi. Kurula Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan, Karesi Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, 50 doçent ve profesör katıldı. Toplantıya katılan tüm akademisyenler projeleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı. Ciddi projelerin masaya yatırıldığı toplantı yaklaşık 6 saat sürdü.

‘DEĞER ÜRETEN ŞEHİR BALIKESİR’

Balıkesir’in geleceği için bütün şehre dair proje ve fikirlerin paylaşıldığı bir platform oluşturmak istedikleri için akademisyenler ile bir araya geldiklerini belirten Yücel Yılmaz, “Akademik Danışma Kurulu Buluşmamızda, değerli akademisyenlerimizle şehrimiz için bir aradayız. Ortak geleceğimizi tasarlamak, yaşadığımız mekanı el birliğiyle daha iyi noktalara taşımak için fikri platformlarda buluşmak, bizler için çok değerli. Balıkesir’in “Değer Üreten Şehir” olması için şehrimizi el birliğiyle, insanımızın kültürel ve ekonomik üretkenliğinden kaynaklanan katma değerle güçlenen bir hale getirmemiz mümkün.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu