İlçe HaberleriGündem

BAŞKAN YILMAZ’DAN BURSA’YA ZİYARET

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi ziyaret etti ve değerlendirme yaptı.

Ziyaretleri kapsamında Bursa Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı’nı ziyaret eden ve akşam yemeğinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ev sahipliğinde 19. ve 20. dönem Bursa İl Genel Meclisi üyeleriyle de bir araya gelen Başkan Yılmaz, sonrasında kısa bir değerlendirme yaptı.

Yılmaz, “Karesi’nin geleceği için heyecanla çalışırken; başarılı çalışmalara imza atan belediye başkanlarımızla bilgi ve tecrübe paylaşımını da önemsiyoruz. Bu nedenle Fetih Kutlamaları için gittiğimiz Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş başta olmak üzere  Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali ile bir araya gelerek, yapabileceğimiz ortak çalışmalar ve işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Ayrıca başkanlarımızın şehre değer katan projelerini inceleme imkanı bulduk. Her birine misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu