GündemGörüntülü Haberler

BAYANLARIN OLMAZSA OLMAZI; MAKYAJ!

Balıkesir Berberler Kuaförler Güzellik Salonu İşletmecileri Odası, oda üyelerine yönelik profesyonel ve kalıcı makyaj semineri düzenledi. Seminerde Dünyaca ünlü Türk makyaj ustası Çetin Koyuncu makyajın inceliklerini anlattı.
Demirer: “Bir bayanın olmazsa olmazı makyajdır”
Balıkesir Berberler Kuaförler Güzellik Salonu İşletmecileri Odası üyelerine yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Elit Asya Otel’de düzenlenen eğitim seminerine Dünyaca ünlü Türk makyaj ustası Çetin Koyuncu katıldı. Balıkesir merkez ilçelerden kuaförlerin büyük ilgi gösterdiği seminer hakkında bilgi veren Balıkesir Berberler Kuaförler Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı İbrahim Demirer, “Üyelerimize ıslak ve kuru havlarda yaptıkları makyajın akmaması başta olmak üzere, bir gün vücutta kalabileceği tekniklerini üyelere öğreteceğiz. Üyelerimiz buradan aldıkları bilgileri müşterilerine uygulayacaklar. Bir bayanın olmazsa olmazı makyajıdır. 3-5 bin liraya bir elbise alabilirsin ama saçı ve makyajı iyi olmadıktan sonra elbise göstermez” dedi.

Sadece üyelerinin hizmet alması ve tekniklerini geliştirmesi açısından bu tür eğitimlere devam edeceklerini ifade eden Demirer, “Odamız olarak bu tür etkinlikleri sürekli yapmayı uygun görüyoruz. Ustamız sadece Türkiye’de değil, dünyanın çeşitli ülkelerinde de hizmet veriyor. Çetin Koyuncu’nun kendi atölyesi de var. Orada eğitimler veriyor. Bizde oda üyelerimize ücret almadan bu hizmeti vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Uygulamalı eğitim
Çok sayıda kuaförün katıldığı eğitim seminerinde Çetin Koyuncu, Balıkesirli mankenler üzerinde ve seminere katılan kuaförler üzerinde makyaj çalışmaları yaparak inceliklerini anlattı.

Sevda Kaygısız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu