İlçe Haberleri

Beko’dan Başkan Saka’ya Ziyaret

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti. Beko, Başkan Saka’nın çalışmalarını takip ettiğini ve başarılı bulduğunu ifade etti.

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, beraberinde Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Genel-İş Sendikası Örgütlenme Daire Başkanı Taner Şanlı, Mali İşler Daire Başkanı Çetin Çalışkan ve Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Ovalı ile birlikte Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette taşerondan kadroya geçiş ve Edremit Belediyesi’nde örgütlü bulunan DİSK-Genel-İş Sendikası’nın faaliyetleri ve belediye hizmetleri konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip, sosyal demokrat bir belediye olarak her zaman çalışanın yanında olduklarını belirterek bu anlamda belediyede örgütlü bulunan Genel-İş’in yöneticilerine teşekkür etti. DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Belediye Başkanı Kamil Saka’nın tecrübesi ve bilgisi ile yerel yönetimlerin rehberi olmuş bir belediye başkanı olduğunu ifade etti. Çalışmalarında başarılar diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu