İlçe HaberleriGündem

Belediye Meclisi toplandı

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

 

Marmara Adalar Belediye Meclisi önceki gün belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’da katıldı. Aksoy belediye meclis üyeleri ile birlikte yıl boyunca yapılacak olan faaliyetler hakkında konuştu.

 

Belediye meclisinde 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20 ve 21.Maddelerine göre Belediye Meclisi Belediye Hizmet Binasında olağan Meclis toplantısı gündemi ile bir araya geldi. Meclisin gündeminde evsel katı atıkların bütçesi, tatil dönemleri, denetim komisyonları vardı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yıl 17bin790 sayılı evsel katı atık tarifeleri hakkında yapılan görüşmede plan ve bütçe komisyonundan geldiği şekliyle eksikliklerin giderilmesi hususu karara bağlandı. Öte yandan Belediye Meclisinin içinde bulunduğumuz 2017 yılı 1 aylık dönemi için tatil sürelerinin belirlenmesi de konuşuldu. 5393 sayılı Belediye Kanununun 25.maddesine göre 2017 yılında görev yapacak denetim komisyonu üyeleri seçildi. Yıl içinde planlanan Belediye Başkanı ve Belediye personellerinin olası toplantı, davetlere katılma veya yurtdışında inceleme ve araştırmalar yapmak üzere bütçe dönemi içerisinde yurt dışına çıkmasına izin verilmesinin uygun olduğu ifade edildi.

 

Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu