GündemDünyadan HaberlerEğitim

“BENGİ BİZİM SEVDAMIZ”

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve beraberindekiler heyet ile birlikte Cumhuriyet Ortaokulu’nda öğrencilerle buluşması sonrası, idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelerek, BENGİ Projesi ile okulun eğitim durumunu değerlendirdi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile Altıeylül İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Çelik öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.
Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, çocukluk yıllarından öğrencilik yıllarına; günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı.

 

BENGİ BİZİM SEVDAMIZ
Toplantıda söz alarak BENGİ Projesi hakkında açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız “BENGİ bizim bir sevdamız. Sendika, siyasi görüş ayrımı yapmadan tek kaygımız öğrencilerimiz” ifadelerini kullandı.Eğitim ve öğretim konusunun ilin öncelikli konuları arasında yer aldığını belirten Vali Yazıcı ise, “Sağlıklı bir toplum ortaya çıkarmak için her şeyden önce eğitim çok önemlidir. Eğitim hayatı özveri gerektiren, inanç ve mücadele gerektiren bir iştir. Eğitimde işin adresi okullarımız. Bu sebeple, okul merkezinde; öğretmen, veli ve öğrenci ilişkisinin tesis edilmesini sağlamalıyız. Öğretmenlerimize inanıyor ve güveniyorum. Hepimizin bu hale gelmemizde öğretmenlerin emeği çok. Birlikte el ele verirsek başaramayacağımız hiçbir şey yok.” dedi. (Merhaba Haber)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu