GündemÖzel HaberlerSiyaset

‘‘BENİM ADAYIM…’

Tüm gözler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere yöneldi. Balıkesir’de de büyük bir heyecan hakim. AK Parti, CHP ve İYİ Parti Adaylarını açıklarken MHP’nin Adayı’nı açıklaması bekleniyor. Peki Balıkesirliler mevcut Belediye Başkan Adayları ile ilgili neler düşünüyor? Hepsi ve daha fazlası MERHABA’da…

31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Ok olarak açıklandı. MHP’nin ise adayını 15 Aralık’ta açıklaması bekleniyor. Peki bu süreçte vatandaşlar Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını nasıl karşıladılar? Balıkesirlilerin, yerel seçimlere ve Belediye Başkan Adaylarına yönelik düşünceleri MERHABA’da sizlerle..

Berkan Aytek: Beni bu seçimlerde heyecanlandıran ve çok sevindiren bir aday var. Hem genç hem dinamik hem de herkes tarafından sevilen bir isim. Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi yönetecek kişi. Çünkü gerçekten vizyon sahibi. Ne istediğini biliyor. Kimseyi ötekileştirmiyor. Herkesi kucaklıyor. Gözlerinden bile o samimiyeti anlamak mümkün. Bir belediyeyi yönetmek için koltuk sevdasından çok millet sevdası olması gerekir. Benim adayım Ahmet Akın.

Ergün Gülaç: Ben mevcut belediyenin hizmetlerinden memnunum. Hem Büyükşehir hem Altıeylül hem de Karesi. Oyumuz da yine AK Parti’ye olacak. Ne diyebilirim ki hakkımızda hayırlısı olsun. Yine hizmet etsinler. Vatandaşların sorunlarını çözsünler yeter.

Veli Saçar: Oyumuzu AK Parti’ye vereceğiz. Belediye hizmetlerinden memnunuz. Ulaşımda bir sıkıtımız yok. Ama emekliler için birşeyler yapılsın istiyoruz. Emekliler çok mağdur. Geçim derdi yaşıyoruz. Bu sorunu çözmelerini istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Halkımız her zaman en doğru kararı verir. Bu defa da vereceğine eminiz inşallah.

İbrahim Sert: Ben emekliyim. Tabi emekliler için hizmet istiyoruz. Daha iyi koşullarda yaşamak için bir şeyler yapılmalı. Bunun yanı sıra şehrimiz için de en güzel hizmetler yapılmalı. Bu seçimde de bizim oyumuz AK Parti’ye. Yücel Yılmaz Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklandı. İyi olur inşallah. Karesi’de güzel hizmetler yaptı. Büyükşehir zordur. İnşallah onu da başarır.

Sevgi Ayyıldız: Biz artık insana değer veren bir belediye istiyoruz. Bu nedenle Ahmet Akın’a oy vereceğiz. Onun söylemleri herkesi kucaklaması çok güzel. Mesela benim dikkatimi çekti. İyi Parti, AK Parti ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayları meydanlarda konuşma yaptılar. AK Parti ve İYİ Parti’de pilav-ayran hayırları yapıldı. Ahmet Akın’da yapılmadı. Ama ona rağmen Ahmet Akın’ı dinlemeye gelen vatandaşlar daha fazlaydı. Bence bu seçim Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak.

Necmi Kayatekin: Bence bu seçim İyi Parti’de kazanmak istiyor. İsmail Ok, Belediye Başkanı olduğu dönemden seviliyor. Belediyeciliği nasıl yaptığı biliniyor. Benim oyum İsmail Ok’a olur. Bu şehri en iyi o yönetir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu