GündemKöşe YazılarıSpor

Bİ AŞAĞI Bİ YUKARI

31.hafta eğrisiyle doğrusuyla rüzgar gibi geçti. Liderle başlayalım:

Ç.Rizespor deplasmanda Denizlisporla puanları paylaşmasına rağmen liderliğini devam ettirdi, bitime üç hafta kala üçüncüyle arasında 4 puan fark var. Denizlispor un ise düşme hattında işi son üç maça kalmış durumda.
Ankaragücü, Ümraniye deplasmanında on kişi kalmasına, uzun süre galip götürmesine rağmen ikincilik yarışındaki en önemli rakibiyle puanları paylaştı.

Gazişehir FK ise play-off yarışındaki güçlü rakibi Altınorduyu zor da olsa mağlup etti. İki Adana temsilcisi de ligde kalma adına bundan sonraki üç haftada puanlar almak zorunda yoksa işleri çok zor.

Boluspor, Adanasporu zorlanmasına rağmen 3-2 yenip play-off takımıyım dedi adeta…

GM Manisaspor, kendi evinde aldığı 6-1’lik Erzurum BB mağlubiyetiyle seriye devam etti. Erzurum BB altıncılık yarışında ben de varım dedi.
Samsunspor deplasmanda Eskişehirspor karşısında aldığı 5-0’lık mağlubiyetle son haftalara stresli girdi.

İstanbulspor, Gaziantepspor karşısında haftanın en rahat galibiyetini aldı.

Elazığspor 2-1 A.Demir galibiyetiyle play-off yarışına devam etti.

Gelelim bizim takıma yani Balkese:
Fazla söylenecek bir şey yok aslında.

Diğer maçlardaki onbirle çıktık: kalede Vuko savunma tandemde Oğuz ve Oğuzhan beklerde Bülent ve Uğur, orta göbekte Cumali- Nizamettin ve Furkan üçlüsünden oluşuyordu, ileri üçlüde Burak- Otto ve Abdülkadir oynuyordu.

Balkesin play-off yarışı içinde olacağını tahmin ediyorduk fakat futbolcular o düşüncede değilmiş onu gördük, sezon bitse de takımdan paramızı kurtaralım gidelim düşüncesindeydiler. Hafta içi antrenman boykotu yapan profesyonel futbolcularımız hafta sonu maalesef maça etki edecek futbol iştahını gösteremediler. Takıma kenarda adeta uyuyan Giray hocada eşlik edince bu sonuç kaçınılmaz oldu.
Ne diyelim matematiksel olarak play-off şansımız olsa da bizimkilerin umrunda değil. Taraftar mutsuz gelecekten umutsuz şehirde Balkesin B si konuşulmazken ne play-offundan bahsediyoruz… Allahtan seneye yine 1.Ligdeyiz.

İnşallah önümüzdeki sezon maddi sorunlarımızın olmadığı bir transfer dönemi geçirip sezona başlarız. Balıkesirspor camiası bunları kesinlikle hak etmiyor…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu