GündemSiyaset

Biçki: “Ben böyle iyiyim”

CHP Altıeylül İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Referanduma Genç Bakış’ adlı söyleşiye çok sayıda partili katıldı.

 

CHP Altıeylül İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Referanduma Genç Bakış’ adlı söyleşinin konukları; CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Gençosman Killik, CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi oldu. CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Mehmet Tüm ve Namık Havutça’nın da katılım gösterdikleri söyleşiye ilgi yoğun oldu.

 

Biçki’nin Arka Sıralarda Oturması Dikkat Çekti

SMMMO Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşide CHP Balıkesir Milletvekilleri, konuşmacılar ve CHP Altıeylül İlçe Başkanı Yusuf Yüksel’in önde otururken CHP İl Başkanı Ender Biçki’nin en arka sıralarda oturması dikkatlerden kaçmadı. CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm’ün CHP İl Başkanı Ender Biçki’yi ön sıralara çağırması üzerine Biçki, ‘Teşekkür ederim. Gayet iyiyim. Halkın içindeyim’ yanıtını verdi.

 

Yüksel ‘Ben Gençlerimize Güveniyorum’

Referandum çalışmalarıyla ilgili konuşan CHP Altıeylül İlçe Başkanı Yusuf Yüksel, ‘Gençliği olmayan bir partinin geleceği de olmaz. Göreve geldiğimizden bu yana gençlik kollarına çok önem verdik. Onları el üstünde tuttuk. Onları baş tacı yaptık. Bizler artık partimiz için yapabileceklerimizi yapıyoruz ama gençlerimiz en az yarım asır partimize sahip çıkacaklar. Bir gencimiz benden en az dört kat daha değerlidir. Ben onlara inandım. CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı olarak köy çalışmalarına başladık. Ben Balıkesir’deki ‘Hayır’ oylarının yüzde 60’a çıkacağını düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.

 

N.Merve Yılmaz

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu