GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

BİGADİÇ’TE RAMAZAN RENKLİ GEÇİYOR

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu eşi Alime Avcu ile birlikte Çavuş mahallesinde düzenlenen iftara katıldı.

Başkan Avcu, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Çok Kıymetli Bigadiç’li hemşehrilerim ve mesai arkadaşlarım bu yıl beşincisini düzenlediğimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarımıza hoş geldiniz. Mahalle iftarlarımızda her akşam bir mahallemizde iftarlarımızı açıyoruz.Hepinizden Allah razı olsun sofralarımız hergün dolup dolup taşıyor.Rabbim hep birlikte daha nice Ramazanlar yaşamayı nasip etsin.Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun.Hepinize Hayırlı iftarlar diliyorum”

RAMAZAN AKŞAMLARI DOLU DOLU

Bigadiç Belediye oteli bahçesinde, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programı yapılan dualarla ve sohbetlerle geçti.İftarlara Belediye Meclis Üyeleri ve eşleri, Baski Genel Müdürü Talat Özen, AK Parti İlçe Başkanı, MHP İlçe Başkanı, Belediye Personeli ve eşleri ve vatandaşlar katıldı. İftarın ardından tüm vatandaşlara çay, çocuklara da pamuk helva ikram edildi.

Ayrıca Bigadiç Belediyesi Ramazan Şenlikleri Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde çocuklar için Hacivat Karagöz gölge oyunu, Halk müziği dinletisi, Halk oyunu gösterisi, Aşuk ve maşuk gösterisi, Deve oyunu gösterisi palyoçolar, yüz boyama, çeşitli yarışmalar ve sürpriz gösteriler ile devam edecek. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu