GündemEğitim

BİLSEM ÖĞRENCİLERİ FARK YARATTI

RESSCONGRESS (1. Uluslararası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Sempozyumu) Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilirken Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri dört bildiri sundular.

3-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Sempozyumu’na 30’a yakın ülkeden 170 yabancı akademisyenin yanı sıra Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü öğrencileri de 4 bilimsel bildiri sunarak katıldı.  Öğrencilerin bildirilerini akademisyenler, öğretmen ve öğrenciler dinledi.Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü öğrencilerinin danışman öğretmenleri ile hazırladıkları bilimsel bildiriler ise şu şekildedir:

‘1.   Üstün ve Özel Yetenekli Ortaokul Öğrencilerinin Toplu Canlı Yok Oluşları ve Çevreye Yönelik Duyarlılıklarının İncelenmesi (Öğrenci: Nurten Fındık, Danışman: Hayret Başaran).

  1. Ortaöğretim Öğrencilerinin Robotik Kavramına İlişkin Metaforik Algılarının İncelenmesi (Öğrenci: Esat Çetintaş, Danışman: Yunus Emre Avcu)
  2. Lise Öğrencilerinin Yaratıcılıklarının Çeşitli Değişkenler Açısından İncelenmesi: Balıkesir Örneği (Öğrenciler: Şevval Çoşgun, Efekan Varol, Danışman: Leyla Ayverdi)
  3. Türk Toplumunda Kadına Yönelik Algı: Balıkesir Örneği (Öğrenci: Sueda Esen, Danışman: Leyla Ayverdi)’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu