Gündemİlçe Haberleri

BİRER BİRER TAMAMLANIYOR

Bigadiç merkez ve kırsal alanlarda sosyal alanlar ile ilgili hayata geçirilen ve çalışmaları devam eden projeler göz kamaştırıyor. Çok amaçlı salonlar, Otopark, cep sineması, konferans salonu ve halı saha projeleri birer birer hayata geçiriliyor.

SOSYAL ALANLAR ÖNEMLİ

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu hem ilçe merkezinde hem de mahallelerde tespit ettikleri eksikliklerin bu yıl içinde birer birer tamamladıklarını ifade ederek “Geçtiğimiz dönemde merkez ve kırsal bölgelerde ki altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözmüştük. Bu yılda özellikle sosyal alanlar ile ilgili hemşerilerimize verdiğimiz sözleri tutup hem ilçe merkezimizde hem de kırsal mahallelerimizde hazırladığımız projeleri de birer birer hayata geçiriyoruz” dedi.

AVM BÜYÜKLÜĞÜNDE PROJE

Avcu, Merhaba’ya yaptığı özel açıklamada sosyal projelerin ilçede yaşamı canlı tuttuğunu ifade ederek “Belediye olarak ilçe merkezimizde oturma alanı 15.000 m2, toplam proje alanı 45.000 m2 olan, bodrum katında Otopark, zemin katında 552 adet Pazar tezgahı-iki market-yedi dükkan, birinci katında açık-kapalı düğün salonu, cep sineması, konferans salonu, kafe ve dükkanların bulunduğu Bigadiç’in sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak projemizin ön hazırlıkları bitti kısa süre sonra temelini atacağız” dedi.

25 MAHALLEYE ÇOK AMAÇLI SALON

Sadece ilçe merkezine değil aynı zamanda kırsal mahallelerde de sosyal alanlar için proje ürettiklerini ifade eden Başkan Avcu “şu ana kadar kırsal alanda ki on mahallelerimizde ortalama 500 metrekarelik 10 adet çok amaçlı salon tamamlanmış olup, on beş ayrı kırsal mahallemizde ise inşa çalışmalarını sürdürüyoruz. Bunları da kısa sürede tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Aynı zamanda sosyal hayatın vazgeçilmezi olan Sporu da önemsediğimiz için yine beş ayrı mahallemizde sentetik çim yüzeyli futbol sahalarını tamamladık ve ikisinde de çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

BİGADİÇ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Bigadiç’i Büyükşehir sınırları içinde bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Avcu “Doğalgazın gelmesi ile birlikte ilçemize Bor madeni ile ilgili birçok yatırımın geleceğini öngörüyoruz. Ortopedi Sağlık Merkezi ve bu tip sosyal projeler ile Bigadiç’i Büyükşehir sınırları içinde bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Bu konuda kararlıyız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu