GündemDünyadan Haberler

BSM OYUNCULARI UŞAK’TA

2-8 Nisan tarihleri arasında 2.si düzenlenen Uşak Uluslararası Tiyatro Festivali Türkiye’nin farklı bölgelerinden bir çok tiyatrocuyu biraraya getirdi.

Balıkesir, Denizli, İzmir, Aydın, İstanbul ve yurtdışından katılım sağlayan ekipler festival kapsamında oyunlar oynadılar. Tiyatro festivallerini sürekli takip eden ve yoğun bir şekilde katılım sağlayan BSM oyuncuları Balıkesir Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan , BSM Tiyatro Bölüm Başkanı Cahit Can Tekin, BSM oyuncularından İbrahim Şentürk ve Niyazi Kaymanın katılımıyla yaptığı tiyatro oyunu beğeni topladı.

Festival kapsamında Salı ve Perşembe günleri “Bizim Gezegen” ve Karagözüm İki Gözüm oyunlarını ikişer seans çocuklarla buluşturan BSM oyuncuları çocukları mutlu etti. Yaklaşık 2500 çocuğa ulaşan BSM oyuncuları oyunlarıyla seyirciden tam not aldı.

Oyun sonrası BSM Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan ve oyunculara Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Murat Çubukçu tarafından plaket ve katılım belgeleri takdim edildi.

Festival sonrası açıklama yapan BSM Genel Sanat Yönetmeni ve Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Kurucu Yürütme Kurulu Üyesi, Marmara Bölge Sorumlusu Onur Ayan: “Burada olmaktan mutluyuz. Ülke genelinde tiyatro festivallerinin artması bizi sevindiriyor.

Uşakta tüm tiyatrocuları tek çatı altında toplayan başta Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Murat Çubukçu ve ekibini kutluyorum. Nice Festivaller Uşakta olsun. birlikteysek güçlüyüz” dedi.

Sevda Kaygısız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu