EkonomiGündem

BSO EN İYİLER ARASINDA

Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu çalışmasının 2016 yılı sonuçları açıklandı. Balıkesir Sanayi Odası üyelerinden 27 firma, en büyükler arasında yer almayı başardı.

 

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu çalışmasının 2016 yılı sonuçları açıklandı. Balıkesir Sanayi Odası üyelerinden 27 firma Türkiye’nin en büyükleri arasında yer aldı. BSO’dan edinilen bilgiye göre, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, ‘Ülkemizin 2023 hedeflerinden 500 milyar dolar ihracat ve kişi başı 25 bin dolar gelire ulaşmak adına fedakarca çalışan, bu başarıyı yakalayan tüm firmalarımızı ve firmalarımızın başarısında pay sahibi tüm çalışanlarını kutlar, önümüzdeki yıllarda da başarılarının devamını  dilerim’ ifadelerini kullandı.

 

İSO 500 2016 LİSTESİNDE YER ALAN BSO ÜYESİ KURULUŞLAR
Türkiye Şeker Fabrikaları, Kastamonu Entegre Ağaç, Eti Maden İşletmeleri, Enerjisa Enerji Üretim, Banvit Bandırma Vitaminli Yem, Tiryaki Agro Gıda, Akçansa Çimento, Sarten Ambalaj,  Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik, Sofra Yemek, Cargill Tarım ve Gıda, Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler, Savola Gıda, Başhan Tarımsal Ürünler, Limak Batı Çimento, Balıkesir Elektromekanik, Tarım Kredi Yem, BAGFAŞ Bandırma Gübre, Hastavuk Gıda Tarım Hayvancılık, Yarış Kabin, Tamek Gıda, Bien Yapı Ürünleri, Teksüt Süt Mamülleri, Bursa Beton, Bupiliç Entegre Gıda, Torunlar Gıda.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu