GündemEkonomi

BTO’DA GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

Balıkesir iş dünyasının çatı kuruluşu Balıkesir Ticaret Odası’nda (BTO) yeni yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.

Balıkesir Ticaret Odası’nda, geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerinin ardından Altıeylül İlçe Seçim Kurulu gözetiminde, Meclis Asil Üyeleri oy kullanarak Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu üyelerini belirlediler.
18 Komitede gerçekleşen organ seçimlerinde Oda Meclis Asil Üyeliğine seçilen 47 kişinin davet edildiği seçimlerde Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegeleri seçildi.

BTO’nun yeni hizmet binasında yapılan seçimlerde Rahmi Kula oyların tamamını alarak Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulunun diğer isimleri Emrah Bilcanlı, Barış Aydın, Ender Akça, Orçun Eğinlioğlu, Volkan Altınöz, Erdem Özer, Onur Ortaköylü, Metin Baykan, Cem Soydan ve Faruk Demiraslan oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeliğine; Emrah Bilcanlı, Okan Telaşeli, Hüseyin Yüksel Camcıoğlu, Cem Ovacık, Barış Aydın, İbrahim Onur,
Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Abdullah Köse, Mehmet Erdoğan, Ahmet Şensoy, İbrahim Mutlu, Ogan Çağan, Tanın Güven seçildi.
Altıeylül İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleşen seçimlerin ardından seçilen Meclis Üyeleri daha sonra Meclis Başkanı ve yardımcılarını seçti. Yapılan seçimin ardından Okan Telaşeli Meclis Başkanlığı’na, Ömer Işıklar 1. Meclis Başkan Yardımcılığı’na, İbrahim Onur 2.Meclis Başkan Yardımcılığı’na, Burak Sezginsoy da Meclis Kâtip Üyeliği’ne seçildi.

PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Seçimler sonunda kısa bir açıklama yapan BTO Başkanı Rahmi Kula, “Meclis üyesi arkadaşlarımızla, Üst Kurul Delegelerimizi, Yönetim Kurulu Üyelerimizi, Disiplin Kurulu, Meclis Başkanlığı ve Kâtip Üyesini seçmek için sandık başına gittik. İlgili kurul ve komisyonlarda görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Tüm projelerimiz ile birlikte üyelerimize ve şehrimize hizmete başlıyoruz. Meclisimizde görev alan arkadaşlar ile birlikte bize destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bize güvenen üyelerimize mahcup olmamak için tüm meclisimiz olarak bütün gücümüzle çalışacağız. Görev süremiz boyunca üyelerimizin verdiği emaneti en iyi şekilde koruyarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Seçim günü de söylediğimiz gibi Balıkesir Ticaret Odası hepimizin odasıdır” dedi.
Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Rahmi Kula; yeni görevinden dolayı ziyaretine gelen ve tebriklerini ileten kişilere çok teşekkür ederek, “Tebrik için çiçek göndermeyi düşünenlerin, bunun yerine Afrin’de kahramanlık destanı yazan ordumuz adına Mehmetçik Vakfı’na katkıda bulunmalarını istiyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu