GündemSiyaset

BU İŞ BİTMEDİ!

‘Balıkesir’in Gururu Olmak İçin Çalışacağım’

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ‘ Balıkesir’i hep ailem gibi gördüm ve bu ailenin gururu olmak için çalışacağım’ dedi.

 

 

Referandum sonrası Balıkesirlilere teşekkür etmek için Balıkesir’e geldiğini ifade eden Milletvekili Ahmet Akın CHP il binasında partililere hitap etti ve bir basın toplantısı düzenledi.İl Başkanlığındaki programı sonrasında Altıeylül ve Karesi İlçe başkabnları ilede buluşan Milletvekili Akın ardından esnaf ve oda ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın MERHABA’ya yaptığı açıklamasında,‘Balıkesir’e geldiğimizde il binasına uğruyoruz ve hep birlikte olduğumuz için Karesi ve Altıeylül’e de uğramak zorundayız. Balıkesir’e geldik çünkü referandum sonrasında elde edilen başarı nedeni ile teşekkür etmek istedim. Gerçekten büyük bir çalışma yaptılar. Bu başarı sadece CHP’nin değil başarının içinde Milliyetçi Hareket Partisi var. Saadet Partisi, Demokrat, Vatan partisi ve STK’lar, Odalar var. Müthiş bir mücadele oldu. Önce kendi evimize gelip teşekkür etmek istedik. En büyük teşekkürü Balıkesir’e etmek istiyorum. Kuvayi Milliye şehrine bu yakışır. Balıkesir ailem diyordum ve bu aile bir tane. Söz veriyorum bu ailenin gururu olmak için çalışacağım. ’Hayır’ daha bitmedi. Ülkede yüzde 50’den fazlası hayır dedi ama maalesef YSK aracılığıyla kanunsuzluk la iş çevrildi diye düşünüyorum. Mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğimizi belirtiyorum’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu