GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

BURHANİYE BELEDİYESİ ÖDÜL İLE ONURLANDIRILDI

Burhaniye Belediyesi, 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda ‘Minik Eller’ projesi ile Büyükşehir İlçe Belediyeleri Sosyal Sorumluluk kategorisinde jüri özel ödülüne layık görüldü.

Burhaniye Belediyesi tarafından 2016 yılında hayata geçirilen, 2 yıldır büyük bir kararlılıkla devam eden Minik Eller Projesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği yarışmada ödüle layık görüldü. Yeni doğan bebeklerin ve annelerin bilinçlendirilmesini amaçlayan Minik Eller Projesine verilen ödülü Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, projeyi yürüten Burhaniye Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü personeli ve Müdürü Murat Bektaş ile birlikte aldı.

91 PROJE YARIŞTI

Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kozyatağı Hilton Oteli’nde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Başkanlığında düzenlenen Kadıköy Konferansı’na çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı, meclis üyeleri, belediye çalışanları ile yaşlılık alanında görev yapan uzmanlar katıldı. Sağlıklı şehir projelerinin üretilmesini özendirmek amacıyla, 32 üye belediyenin 4 farklı kategoride 91 projeyle başvurduğu ve bu yıl onuncusu düzenlenen 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri de sahiplerini buldu. Burhaniye Belediyesi, 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda ‘Minik Eller’ projesi ile ödül aldı.

BAŞKAN UYSAL “HALKIMIZIN EN BÜYÜK DAYANAĞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Burhaniye’nin mutlu ve huzurlu bir kent olabilmesi adına gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Doğumdan ölüme kadar her daim vatandaşlarımızın yanındayız! Belediyecilik artık sadece yol veya park yapmak değil… Biz Burhaniye Belediyesi olarak, 5 yıldır, halkın kalbine dokunan, onların sevinçleriyle sevinen üzüntüleriyle üzülen bir belediyecilik anlayışı ile çalıştık. Ürettiğimiz projeler de bunun bir göstergesidir. Bugün ödüle layık görüldüğümüz ‘Minik Eller projesi’ bebeklerimize ve yeni doğum yapmış olan annelerimize yönelik bir proje… Bunun yanında Yalnız Değilsiniz projemizle hasta ve bakıma muhtaçların yanında olduğumuz gibi obeziteyle de mücadele eden bir belediyeyiz. Halkımızın cenazesini kendi cenazemiz gibi görüp kötü günlerinde onlara yardımcı oluyoruz. Bahsettiğim gibi doğumdan ölüme kadar halkımızın her türlü ihtiyacını düşünerek ve nasıl yardımcı olabiliriz diyerek projelerimizi üretiyoruz. Bizleri ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Bu ödül bizlerin doğru işler yaptığının kanıtıdır. Halkımızın yanında olmaya ve onların her daim en büyük dayanakları olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu