Gündemİlçe Haberleri

BURHANİYE’DE KIRSALA HİZMET ATAĞI

Burhaniye’de kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ‘‘Kırsal mahallelerimizde yol yapımından kahvehane inşaatına kadar pek çok alanda hizmetlerimiz sürüyor’’ dedi.

Burhaniye’de kırsal mahallelerin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma sürdürdüklerini söyleyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal son olarak Yaylacık Mahallesinde çalışmaları başlattı. Mahallede mevcut bulunan kahvehanenin üstüne yeni bir kahvene inşa ettiren Başkan Uysal, mevcut kahvehaneyi de yeniden düzenleyerek sağlık evi olarak kullanılması için çalışmaları başlattı. Son olarak Yaylacık Kırsal Mahallesi’nde başlanan işleri yerinde kontrol eden Burhaniye Belediye Başkan Vekili Cemil Bahadır ve Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Persil yapımına başlanan kahvehane inşaatını inceleyerek mevcut kahvehanede yapılacak olan düzenlemeler hakkında mahalle muhtarı Mehmet Kuş ile istişarede bulundular.

Kahvehane ve sağlık evi inşaatının incelenmesinin ardından Mahalle Muhtarı Mehmet Kuş ile birlikte mahalle içinde yapılacak yolları dolaşan Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı ön incelemelerde bulundu. Yakın zaman da başlayacak yol yapım çalışmaları için gerekli talimatlar verildi. Hizmetlerin kesintisiz bir şekilde sürdüğünü belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Kırsal Mahallelerimizdeki alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözüp, söz verdiğimiz gibi elimizdeki imkanlar dahilinde bütün kırsal mahallelerimizi Burhaniye İlçe merkezinden farksız bir hale getiriyoruz. Bunun için canla başla çalışıyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu