GündemEğitimİlçe Haberleri

BÜYÜKŞEHİRDEN ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Yarıyıl tatiliyle birlikte öğrenciler soluğu Çocuk Köyünde aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz olarak çocuklara armağan ettiği oyun alanında dün coşku hâkimdi. Başkan Zekai Kafaoğlu çocuk köyündeki çocuklara ve halka hitap etti, ardından Avlu Balıkesir’de açılışını yaptığı buz pistine tüm çocukları davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘Çocuklarımız ödülü hak ettiler ve bizde 15 gün boyunca Çocuk Köyünü onlara armağan ettik’ dedi. Kafaoğlu çocuklara eğlenmek hakkınız ancak kitap okumayı sakın unutmayın’ dedi.

 

Ocuklaraarmagan1

 

BUZ PİSTİ, AÇILDI

Avlu Balıkesir’de buz pisti açılışı yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun açılışını yaptığı buz pisti için Kafaoğlu’ Balıkesirli öğrenci kardeşlerimizi buraya davet ediyorum’ dedi. Buz pisti, 20 Şubata kadar açık olacak.

Önemli günlerden geçiyoruz diyen Başkan Kafaoğlu açılışta yaptığı konuşmasında , ‘ Suriye, Afrin bölgesine müdahaleye başlandı. Bizim bizden başka dostumuz yok. Cenabı Allah birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim etsin. Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat vermesin. Silahlı kuvvetlerimizi Allah muvaffak etsin.’ dedi. Kafaoğlu katıldığı programlarda renk kattığı şiirlerinden birini burtada dile getirdi ve; Şu Kopan Fırtına Türk Ordusudur Ya Rabbi! Senin Uğrunda Ölen Ordu Budur Ya Rabbi! Ta Ki Yükselsin Ezanlarla Müeyyed Namın! Galip Et Çünkü Bu Son Ordusudur İslamın dizelerini dile getirdi. Kafaoğlu ‘ hepimiz dua edeceğiz. Mehmetçiğimiz zaferle dönecek ve oradaki terör yuvalarını, terör odaklarını mutlaka yok edecekle ki belediyemiz daha aydınlık olsun, gençlerimiz daha müreffeh, huzurlu bir ülkede yaşasın’ dedi. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu