GündemEkonomiSiyaset

‘CAFELLA’ BULUŞTURDU

CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın eşi Zeynep Sarı ve Karesi Belediye Meclis Üyesi Volkan Altınöz’ün eşi Rukiye Altınöz’ün ortaklığında açılan Cafella, iş ve siyaset dünyasının temsilcilerini buluşturdu.

Eski Kuyumcular Mahallesi Mekik Sokak’ta bulunan Cafella Zeynep Sarı ve Rukiye Altınöz ortaklığında kuruldu. Üçüncü nesil kahve ve dünya lezzetlerini Balıkesirlilerin hizmetine sunacak olan mekanın açılışını CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz yaptı. Balıkesir CHP Milletvekili Fikret Şahin ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılış, iki Büyükşehir Belediye Başkanını yan yana getirdi.

‘‘BALIKESİR YEPYENİ LEZZETLERLE BULUŞACAK’’

Üçüncü nesil kahve yanında tatlıların yer alacağı Cafella’nın ortaklarından Zeynep Sarı, ‘‘Cafella’da üçüncü nesil kahvelerimizin yanında dünya mutfağının en leziz tatları yer alacak. Balıkesir’de farklı bir mekan arayışı içinde olanlar Cafella’da çok güzel zaman geçirebilecekler. Oldukça bol tatlı çeşitlerinin yanında kahve çeşitlerimizle de iddialıyız’’ dedi. Yeni tatlar keşfetmek isteyenleri Cafella’ya davet ettiklerini söyleyen Cafella’nın ortaklarından Rukiye Altınöz, ‘‘Mekanımızda benzersiz aromalarıyla üçüncü nesil kahvelerimiz ve Balıkesir’de bulunmayan, dünya mutfağının en lezzetli tatlıları yer alacak. Bu benzersiz tatları vatandaşlarımızla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Herkesi cafemize davet ediyoruz’’ dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu