Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CANBEY “HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA”

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Canbey 24 Haziran seçimleri için yoğun bir şekilde çalışıyor. Altıeylül ilçesinde güne başlayan Canbey Bandırma’da sahur programı ile günü sonlandır.

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son 10 güne girilirken AK Partili Canbey gün içinde birkaç ilçeye gittiği gibi iftarı ayrı sahuru ayrı yerlerde yapıyor. Ayrıca birçok mahallede de vatandaşlarla buluşuyor. Son durağı Altıeylül olan Dr. Canbey, “Hep birlikte omuz omuza verip 24 Haziran’da Kuvayı Milliye şehrimiz Balıkesir halkının da desteğiyle iktidarımız devam edecek” dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMINI İLETTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey seçim çalışmalarını Altıeylül ilçesi ile sürdürdü.A ltıeylül İlçe teşkilatı ile birlikte ‘Firdevs Saraçoğlu Yaşlılar Bakım Evi’ni ziyaret eden Canbey burada kalan yaşlılara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını ileterek sohbet etti. Canbey 1.Gündoğan Mahallesi ile Hasan Basri Çantay Mahalle muhtarlıklarını da ziyaret etti. Cengiz Topel Caddesi esnafını ziyaret eden ve halkla birlikte hasbihal eden Canbey, Kuvayı Milliye Şehri Balıkesirimiz 24 Haziran’da devam diyecek inşallah diyerek “Bu bağlamda halkımızdan destek talebinde bulunuyoruz” açıklamasını yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu