Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CANBEY’E KEPSUT’TA SEVGİ SELİ

Balıkesir AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Canbey, Kepsut Belediye Başkanı Cankul, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Eşeler Mahallesinde yer sofrasında vatandaşlarla iftar açtılar.

Balıkesir AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Canbey, Kepsut Belediye Başkanı Cankul, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Ak Parti İlçe Kadın Kolları, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri, vatandaşlarla Eşeler mahallesinde yer sofrasında iftarlarını açtılar.

BU ÜLKENİN GÜÇLÜ OLMASI GEREKİR

Başkan Cankul yaptığı konuşmada bu seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, “Bu seçimler başka seçimlere benzemiyor. 2001 yılından beri 14 seçim ve referandum gerçekleştirmişiz. Bunların hepsinden birinci parti olarak çıktık. Bu seçim neden önemli? Tamamen bir sistem değişikliği, yeni bir sistem yani parlamenter bir sistemden Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçiyoruz. Bu ne demek? Güçlü bir Türkiye’nin temelleri yeniden atılıyor. Parlamenter sistemdeki bu kısır çekişmelere son vereceğiz. Bundan sonra güçlü iktidar olacak, güçlü parlamento olacak bu sebepten dolayı çok önemli. Bakın ülkemizin etrafı ateş çemberi, Suriye Irak’ta bitmeyen savaş ve gözyaşı, Ortadoğu’da ve özellikle Filistin’de dinmeyen kan, Libya Cezayir, Tunus da yaşananalar. Bu kan ve gözyaşlarının dinmesi için, mazlumların sesi olan bu ülkenin güçlü olması gerekir. Bu sebeple; Güçlü Meclis, Güçlü Hükumet, Güçlü Türkiye olması gerekmektedir’ dedi.

KEPSUT REİS’LE VE AK PARTİ İLE DEVAM DER

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey’e vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulunurken, Kepsut mahallelerindeki yaptığı konuşmada “Nasıl Kepsut 14 seçim boyunca Reise ile devam dediyse 24 Haziran’da Kepsut Reis’le ve AK Parti ile devam der” dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey seçim çalışmalarını yürüttüğü Kepsut’ta tokalaşmadık vatandaş bırakmamak için ilçeyi karış karış dolaştı. Kepsut Mahalelleri’nde yaptığı konuşmada Çalışmalarımız ve sahadaki tecrübelerimiz çok net bir şekilde bize net bir şekilde gösteriyor ki AK Parti inşallah önümüzdeki dönemde yeniden iktidar olacak. Cumhurbaşkanımız da Cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek. Halkımızın çok güzel bir teveccühü var. Bunu her yerde hissediyoruz. Balıkesirimiz inşallah bu dönemde hem milletvekili sayısı olarak hem de cumhurbaşkanı seçimiyle Cumhur ittifakına ciddi anlamda destek verecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu