GündemSiyaset

CHP ADAYINDAN ‘BİRLİKTE YENİLENME’ VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkan adaylığı için adaylık açıklaması yapan Ayla Kaymaz ‘yeniden adayım’ dedi.

Birliği tesis ederek güçlü bir CHP diyen Kaymaz parti binasında düzenlediği toplantıda hedeflerini anlattı. ‘Ekibim ve ben karşınızdayız yapacaklarımız var’ dedi.

BİRLİKTE YENİLENME

İl Kadın kolları yönetiminde görev alan ve 4 yıldır Altıeylül İlçe Kadın Kolları başkanlığını yürüten Ayla Kaymaz, ‘ benden başka adaylarda olacaktır bu parti içi demokrasi adına gurur vericidir’ ifadelerini kullandı. Dün Altıeylül ilçe Başkanlığı binasında yaptığı basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Kaymaz, toplumsal çıkarları ön planda tutmanın önemli olduğunu söyledi. Ülkenin karanlık günler geçirdiğini ifade eden Kaymaz, ‘Atatürkçülük olmazsa olmazımızdır’ dedi.

‘BİRLİĞİ TESİS ETMEK İSTİYORUZ’

Örgütle birliği sağlayacaklarını belirten Altıeylül ilçe Kadın Kolları adayı Ayla Kaymaz, ‘diri bir örgüt’ vurgusu yaptı. Üyelerin sorumluluk almasının önem taşıdığını belirtti. Kaymaz, ‘ hedefimiz göreve seçilmem durumunda gerçekleştireceğimiz plan ve projeler arasında ‘birliği tesis etme’ olacak. Hep beraber el ele kol kola, omuz omuza mücadele sergileyeceğiz. CHP’nin Balıkesir’de güçlü bir tabanı var. Bu varlığımızı daha da yukarı taşımak ve CHP’yi Balıkesir’de layık olduğu yere getirmek için partimde sorumluluk almaya adayım. Yönetimimde görev alacak arkadaşlarımın her biri parti bilinci taşıyan, çalışmaya hazır, özverili ve örgütçülüğü bilen; bu ekipte ortak emeğin değerini anlamış, çalışkan gençler, kadınlar ve erkekler var’ dedi.

‘HEDEFLERİMİZ VAR’

Hedeflerinin birlikte yenilenme olduğunu açıklayan Kaymaz Altıeylül’de asla Atatürkçülükten taviz vermeyeceğiz ve partimizin ilkeleri önceliğimiz hep olacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçimine alışılmış yöntemler dışında farklı çalışmalarla daha etkin olarak hazırlanmak olacak ve CHP gücün, iradenin partisi her üyemizde cesaretimizin bir göstergesidir’ dedi. Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu