GündemSiyaset

CHP ÇİFTÇİNİN DE UMUDU

Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar, kırsal kesimde yaşayan insanların CHP’ye bakışının çok değiştiğini vurgularken, “CHP artık çiftçimizin de umudu haline geldi.

ÇİFTÇİ ÜRETECEK, MEMLEKETE BEREKET GELECEK

CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı’nın 24 Haziran’daki seçimler öncesi seçim çalışmaları Ovaköy ve Köseler kırsal mahalleleri ile sürdü. CHP Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar , yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Balıkesir milletvekili adayı Ensar Aytekin’in de katıldığı çalışmada vatandaşların ilgisi partilileri bir kez daha umutlandırdı.
Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar, yaptığı açıklamada: “CHP artık çiftçimizin de umudu haline geldi. CHP iktidarında üreticinin faiz borçları bir defalığına silinecek. Ana borç yapılandırılacak. Mazot 3 lira olacak. Çiftçimiz üretecek, memlekete bereket gelecek. 24 Haziran’da kırsalda da oy patlaması bekliyoruz. Güzel günler için ova köylerimizden de destek bekliyoruz” dedi.

Her köye bir veteriner, bir ziraat mühendisi

İki kırsal mahallede kahveleri ziyaret eden ve mini mitinglerle halka seslenen milletvekili adayı Ensar Aytekin, AK Parti iktidarının tarımı bitirdiğini, çiftçileri ise üretemez hale getirdiğini vurguladı.
Aytekin, ” CHP iktidarında her köye o köyden sorumlu bir veteriner olacak, bir ziraat mühendisi olacak. Köylü ektiğini ziraat mühendisine soracak, hayvancılıkta da veterinerden bilgi alacak, destek alacak daha sağlıklı bir yetiştiricilik yapacak. CHP iktidar olduğunda çiftçi tarımsal desteklemeleri bir yıl önceden bilecek. Desteklemeleri bir yıl önceden açıklayacağız. Çiftçi ona göre ekimini yapacak. CHP iktidarında çiftçinin ürettiği elinde kalmayacak” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu