GündemSiyaset

CHP’ NİN İLK BÜYÜKŞEHİR ADAYI O OLDU

CHP Parti Meclisinde (PM) 105 ilçe ve belde belediye başkan adayının açıklanmasının ardından dün 140 aday daha açıklandı.

PM toplantısı sonrasında 140 belediye başkan adayı açıklandı. 1 büyükşehir ve 10 il belediye başkan adayı da belirlendi. Uzun süredir adı geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için Başkan adayı Ahmet Akın Parti Meclisinde açıklanan isim oldu. Akın yaptığı ilk değerlendirmede “kaybetmek yok” dedi.

AÇIKLANAN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Balya Orhan Gaga
Havran Bedri Şahin
Manyas Tancan Barçın (Mevcut Başkan)
Burhaniye Ali Kemal Deveciler

“7’DEN 70’E KUCAKLAŞAĞIZ”

CHP’li Akın ” Balıkesir için çalışacağız ve kazanacağız.” dedi. “İnsanları ayrıştırmadan, Balıkesir için çalışacağız diyen Akın köylüsüyle çiftçisiyle emekçisi ile 7’den 70’e her kesim ve insanımızla kucaklaştım bundan sonra daha çok kucaklaşma imkânını bulmuş olacağım.” dedi.

BU İŞE FAZLASIYLA HAZIRIZ

Ben hep Balıkesir benim ailem dedim.Onlarda benim ailem oldu.Balıkesir için projeler ürettik bunlarıda paylaşacağım Halkımıza anlatacağım”dedi.CHP’nin Parti Meclisinde açıklanan bazı başkan adayları şöyle;Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, Artvin Belediye Başkan adayı Demirhan Elçi, Batman Belediye Başkan adayı Enver Erdem, Bingöl Belediye Başkan adayı Vahdettin Uzunyayla, Gümüşhane Belediye Başkan adayı Bedri Ağaç, Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, Erzincan Belediye Başkan adayı İsmail Taş, Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Durum, Burdur Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, Giresun Belediye Başkan adayı Kerim Aksu, Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman oldu. Listede 33 mevcut belediye başkan adayı ise yerini korudu.Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu