GündemÖzel Haberler

CHP’DEN ÜYELERE İKNA TOPLANTISI

CHP Balıkesir İl Başkanlığı bugün 3 milletvekilinin de katılacağı üyelere özel bir toplantı düzenliyor. Yerel seçim süreciyle ilgili toplantıda Büyükşehir adaylığı geri çekilen Ahmet Akın yerine İYİ Partili İsmail Ok’un desteklenmesi için ikna çalışması yürütülecek.

 

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından bugün saat 14.00’te Emek Sineması’nda düzenlenecek olan üye bilgilendirme toplantısında İl Başkanı Serkan Sarı öncülüğünde, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin ve Fikret Şahin partililer ile buluşacak. 31 Mart Yerel seçimlerine gidilen süreçte merak edilenlerin ve Balıkesir gibi bazı illerde üyeler arasında tartışmalara yolaçan ‘Millet İttifak’ının detaylarının konuşulacağı toplantıya partililer tarafından büyük bir katılım bekleniyor.

TOPLANTININ GÜNDEMİ ‘OK’

Türkiye genelinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilk ismi açıklanan Aday olan Ahmet Akın’IN Balıkesir’in en güçlü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı iddia edilmişti. Seçim çalışmalarına başlayan Akın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ‘Millet İttifakı’ kapsamında adaylıktan çektirilmiş ve yerini İsmail Ok’a bırakmıştı. Tüm bu yaşananların ardından CHP Balıkesir İl Örgütü Ankara’ya gitmiş ama sonuç değişmemişti.

‘SEÇİM SÜRECİYLE İLGİLİ YOL HARİTASI ÇİZİLECEK’ (ALTTAKİ İKİ SATIRLI YERE)

31 Mart yerel seçimlerinde izlenecek yolun konuşulacağı toplantıda bundan sonraki yol haritası da çizilecek. CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin ve Fikret Şahin, partililerin sorularını yanıtlayacaklar. Konuyla ilgili MERHABA’ya konuşan Ahmet Akın, ‘‘CHP İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen bu toplantıda yerel seçim süreci ile konuşacağız. Partili yol arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz ve bundan sonraki yol haritamızı çizeceğiz’’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu