Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP’Lİ VEKİLLERDEN ORTAK MESAJ ‘’KARARLIYIZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin, Fikret Şahin ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Altıeylül İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. Partililerle bir araya gelen vekiller yerel seçimlerde kararlılık mesajı verdiler.

CHP Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar’ın rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı ziyarette partililer hazır bulunurken CHP’li vekiller Ahmet Akın, Ensar Aytekin, Fikret Şahin ve CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Kepsut’ta olmaları sebebiyle bir saat gecikmeyle katıldılar. Yerel seçim için çalışmaya başladıklarını belirten vekiller, kararlılık mesajı verdiler.

SARI ‘’KAYBEDECEK BİR DAKİKAMIZ YOK’’

Ziyarette konuşan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ‘İlçelere teşekkür ziyareti kapsamında programımız başladı. İlçe başkanlarımız, teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz dönemde partililerimiz ellerinden gelenin en iyisini yaparak birlik ve beraberlik içerisinde önemli bir mücadele verdiler. Arzu ettiğimiz sonuçları alamadık ama durum değerlendirmelerini hızlı bir şekilde yapıyoruz. Sonuçta yakın zaman içinde yerel seçimlerimiz var. Yerel seçim çalışmalarını başlattık. Bundan sonraki dönemde olmazsa olmaz hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısıdır. Şu anda mevcut iktidar çok baskıcı bir anlayışla hükmünü Türkiye üzerinde sürdürüyor. Biz bunun için Cumhuriyet Halk Partisi’nin hakimiyetini sağlayarak ülkemize, vatandaşlarımıza rahat bir ortam yaratmak istiyoruz. Bunu başarmak için de birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bundan sonraki dönemde kaybedecek bir günümüz, bir dakikamız bile yok’’ ifadelerini kullandı.

AKIN ‘’BALIKESİR’DE TARIM DURMA NOKTASINDA’’

Ekonomik sorunların giderek arttığını söyleyen CHP Balıkesir İl Başkanı Ahmet Akın, ‘’Biz yerel seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Çünkü ülkemiz zor süreçlerden geçiyor. Mevcut iktidarın köylüyle, çiftçiyle işi yok. Hatta bunu kendileri de görebilir. Köylerimiz azalıyor. Üretim yavaşlıyor. Hayvanlar kesiliyor. İcralar kapıda. Hala çıkmışlar tarıma destek veriyoruz diyorlar. Ama Balıkesir’de tarımı bitirme noktasına getirdiler. Ama önümüzdeki dönemde yerel seçimlerde büyük bir atılım yapıp kazanacağız’’ dedi.

ŞAHİN ‘’GERÇEK GÜNDEM EKONOMİK SIKINTILAR’’

Asıl büyük problemin ekonomi olduğunu söyleyen CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, ‘’Biz seçimi atlattık. Seçimin değerlendirmesini bile yapamadan maalesef kurultay sürecine girdik. Bu da birkaç gün öncesi itibariyle noktalandı. Bundan sonraki hedefimiz yerel seçimler. Yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum. Bizler Cumhuriyeti kuran kadroların partisiyiz. İçinde bulunduğumuz tablo Kurtuluş Savaşı döneminden daha kötü değil. Kurtuluş Savaşı’ndan çıkılmışsa içinde bulunduğumuz durumdan da çıkış vardır. Ülkemizin gerçek gündemi ekonomik sıkıntılar. Yapay gündemleri de bir kenara bırakmak lazım’’ şeklinde konuştu.

AYTEKİN ‘’İLÇE ZİYARETLERİMİZ SÜRÜYOR’’

Yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını söyleyen CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, ‘’Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanırken nasıl bir tablo çizeceğimize dair bir arayış içindeyiz. Bu nedenle ilçe ziyaretlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelip onların istek ve ihtiyaçlarını dinliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu