ÇocukçaGündem

ÇOCUKLARIN AKTİVİTE SEVİNCİ

Özel Şeker Portakal Gündüz Bakımevi ve Anaokulunun  minik öğrencileri motor gelişimlerini arttırıcı faaliyetler yaparak, eğlenceli aktivitelere de imza atıyor. Miniklerin sevgi çiçekleri çalışması yapma maceraları ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda…

Çocukların küçük yaşlardan itibaren fiziksel ve zihinsel gelişimlerini arttırıcı faaliyetler yapmaları oldukça önem taşıyor. Bu faaliyetleri yaparak el becerilerini geliştiren çocukların koordinasyon yetenekleri de artıyor. Okullarında yaptıkları çeşitli aktivitelerle tüm bu becerileri kazanan çocuklar ayni zamanda eğlenceli zaman geçiriyorlar. İste çocukların ‘sevgi çiçekleri’ macerası…

Yusuf: “Okulda sevgi çiçekleri  yaptık. Çok güzel ve eğlenceli bir gündü. Renkli kâğıtları kesip çiçek yaprakları gibi yapıştırdık. Ben çok eğlendim”

Doğa: “Ben okulumu  çok seviyorum. Okulda çok güzel etkinlikler yapıyoruz. Biz sevgi çiçekleri yaptık. Çiçeklerin dallarını ve yapraklarını kesip yapıştırdık. Sonra da onları boyayıp süsledik. Ben çok eğlendim”

Dilara: ” Arkadaşlarımla birlikte sevgi çiçeği yaptık. Dallarını kahverengiye boyayıp yapraklarını da yeşil yaptık. Ben çiçekleri çok seviyorum. Hepsi çok güzel kokuyor. Ama en çok papatyaları seviyorum”

Mehmet: “Öğretmenimiz bize sevgi çiçekleri yapmayı öğretti. Çok kolaymış. Önce dallarını kestik sonra da yapraklarını yapıştırdık.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu