GündemEğitim

ÇOCUKLARIN KARNE HEDİYESİ LİMAK ENERJİ’DEN

Hayata geçirdiği pek çok sosyal sorumluluk projesiyle hizmet verdiği bölgede katma değer üreten Limak Enerji, yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmadı.

Limak Enerji, çocukların yarıyıl tatilinde hem keyifli zaman geçirmesi, hem de bilgi edinmesi amacıyla hazırladığı Enerjik Tatil Boyama ve Etkinlik Kitabını hizmet verdiği Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın yanı sıra Kars, Antalya ve Güney Asya’da yer alan Kamboçya’daki çocuklara da hediye etti. Anaokulu öğrencilerinin yenilenebilir enerji kaynaklarını ve sağladığı faydayı resimler ve etkinliklerle eğlenerek öğrenmesini amaçlayan ve her yıl geliştirilerek güncellenen bir içerikle yayınlanan Enerjik Tatil Boyama ve Etkinlik Kitabı ile çocuklar güneş, jeotermal, su, rüzgar ve biyogaz enerjisi konularında bilgi sahibi olurken; sağlıklı bir gelecek için yenilebilir enerji kaynaklarının önemini kavrıyorlar

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Bakanlığımızın da ehemmiyet verdiği konulardan birisi tasarruf. Tasarruf bilincini çocuk yaşlarda eğlenceli bir şekilde minik öğrencilere öğreterek, ülkemizin Yerli ve Milli Enerji Hedeflerine bir katkı koymayı amaçladık. Ülkemiz her geçen gün gelişip büyüdüğü için enerji ihtiyacı da artıyor. Bu nedenle enerjiyi üretmek kadar verimli kullanmak da önem taşıyor” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu