Çocukça

ÇOCUKLARIN OYUN ŞENLİĞİ

Miniklerin sevinci herşeye değer. Afganistan ve Suriye’den gelen çocukların da bulunduğu çocuklar, balonları alıp gönüllerince eğlendiler. Güzel çocuklar, kendilerini en çok nelerin mutlu ettiğini anlattılar.

Farklı ülkelerden hiç bilmedikleri bir şehre geldiler. Onlara destek olan arkadaşlarıyla birlikte yaşama alıştılar. Ramazan Bayramı yaklaşırken, onlar da alışveriş maratonuna başladılar. Balonlarını alan ve gönüllerince eğlenen minikler, kendilerini en çok nelerin mutlu ettiğini anlattılar.

Rahim: Ben Afganistan’dan ailemle birlikte Balıkesir’e geldim. Burada kardeşlerimle birlikte parka gitmeyi çok seviyorum. Ayrıca stres çarkı diye bir oyuncak çıktı onu çok merak ediyorum. Bu tür oyuncaklarla oynamayı çok seviyorum. Ama en çok da kardeşlerimle bir arada olmak güzel. Balıkesir çok güzel bir şehir. Burada çok mutluyum. Dilediğimce vakit geçirip, ailemle birlikte mutlu oluyorum. Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Bayram da bol bol şeker toplayıp arkadaşlarımla birlikte oyunlar oynayacağım.

Merve: Ben balonları çok seviyorum. Balonları havaya atıp onlarla oyun kurgulamak çok güzel. Arkadaşlarımla birlikte balon oyunu oynuyoruz. Ayrıca evcilik, yakalamaca ve ebelemece gibi oyunlar oynuyoruz. Bu tür oyunları oynamak da beni çok mutlu ediyor. Ben bütün arkadaşlarımla birlikte eğlenceli zaman geçirmeyi seviyorum. Onlarla sohbet etmek ve oyun oynamak çok zevkli. Bir de tabi ki çizgi film izlemeyi seviyorum. En çok da Buggs Bunny çizgi filmini izlemeyi seviyorum. Bunlar beni en çok mutlu eden şeyler.

Harun: Ben arkadaşlarımla ve kardeşlerimle oyunlar oynamayı seviyorum. Balonlarla oyunlar kurguluyoruz. Yağ satarım bal satarım oynuyoruz. Oyuncaklarımızla evcilik oyunları oynuyoruz. Bunlar tabi ki beni çok mutlu ediyor. Ayrıca televizyonda çıkan çizgi filmleri izlemeyi de çok seviyorum. Çizgi filmlerde birbirinden çok kahramanlar oluyor. Ve onları izlemekten keyif alıyorum.

Ece: Beni en çok ailemle zaman geçirmek mutlu ediyor. Ailemle birlikte vakit geçirip, eğlenmek dışarıda gezmekten çok hoşlanıyorum. Sonra kardeşimle beraber film izlemeyi seviyorum. Bunun yanı sıra ben arkadaşlarımla oyunlar oynamayı, kitap okumayı çizgi film izlemeyi çok seviyorum. Ramazan Bayramı yaklaştığı için çok sevinçliyim. Ailemle birlikte güzel bir bayram geçireceğimizi düşünüyorum.

Mert: Ben arkadaşlarımla maç yapmayı çok seviyorum. Okullar tatil olduğu için de arkadaşlarımla daha fazla zaman geçiriyorum. O yüzden çok mutluyum. Tüm bunların yanı sıra çizgi film izlemeyi ve oyunlar oynamayı da çok seviyorum. Ramazan Bayramı’nda bol bol şeker toplayacağız. Bu çok güzel olacak.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu