GündemÇocukça

ÇOCUKLARIN SÖMESTR SEVİNCİ

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Fevzi Çakmak İlkokulu’nun minik öğrencileri konuğumuz oldular.  Karnelerini alan miniklerin sömestr tatil planlarını dinlemeye hazır mısınız?

En güzel okul günlerinin ardından binlerce öğrenci karnelerini alarak sömestr tatiline girdiler. Karnelerini Vali Ersin Yazıcı ve il protokolünün elinden alan çocuklar ise karne sevinçlerini Çocukça sayfamızda sizlerle paylaştılar. Sömestr’da yapacaklarından bahseden öğrencilerin tatil planlarına hep birlikte kulak verelim mi?

Ömer Filiz: Ben karnemi aldığım için çok mutluyum. Notlarım çok yüksek geldi. Çok sevindim ve mutlu oldum. Bundan sonra da derslerime çok çalışıp iyi notlar almayı hedefliyorum. Sömestr tatiline girdik. Biz tatilde ailemle birlikte Uludağ’a gideceğiz. Orada kayak yapacağız. Daha sonra da birlikte zaman geçireceğiz. Çocuk Köyü’ne ve gezintilere gitmeyi çok istiyorum.

Ahmet Görgün: Ben ders çalışmayı çok seviyorum. Bu yüzden de başarılı oluyorum. Herkese bol bol ders çalışmalarını tavsiye ederim. O zaman istediğimiz meslekte çalışabiliriz. İlerde istediğimiz yerlere geliriz. Ben 15 tatile gireceğimiz için çok sevinçliyim. İyice dinlenmek istiyorum. Sonra da arkadaşlarımla oyunlar oynayıp ailemle gezilere gitmek istiyorum.

Azra Us: Ben okulumu, öğretmenimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Onlarla birlikte zaman geçirmek çok güzel. Okulumuz tatil olacağı için biraz üzgünüm ama tatilde bol bol kitap okuyacağım. Ayrıca ailemle vakit geçirip birlikte gezilere gideceğiz. Bu yüzden de çok mutluyum. Bence tatilde öğrenciler dinlenmeli. Çünkü okul dönemi boyunca yoruluyoruz. Ve tabi ki en önemlisi de çok kitap okumalıyız. Ben kitap okumayı çok ama çok seviyorum.

Elif Şen: Çok güzel bir okulumuz var. Karnelerimizi aldık. Notlarım da çok güzeldi o yüzden çok mutluyum. Ama arkadaşlarım ile ayrılacağım için üzülüyorum. Sömestr tatilinde bol bol kitap okuyarak zamanımı geçirmeyi planlıyorum. Ayrıca ailemle birlikte planlarımız var. Tatilde çocuk köyüne gideceğiz. Gezilere gideceğiz. Bu yüzden de çok mutluyum.

Dilara Akıncı: Okulumuzda karne törenimiz çok güzel geçti. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız gelmişlerdi. Bize oyuncaklar hediye ettiler. Karnelerimizi verdiler. O yüzden çok sevindim. Çok güzel bir karne günü geçirdik. Ayrıca arkadaşlarımla ayrıldığımız için üzülüyorum. Tatilde birbirimizi çok fazla göremeyeceğiz. Ne yazık ki bu yüzden mutsuzum. Ama arkadaşlarımla birlikte güzel zaman geçireceğim için sevinçliyim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu