ÇocukçaEğitimGündem

‘’ÇOK OKUYORUM ÇÜNKÜ KİTAPLARI SEVİYORUM’’

Sevgili çocuklar, kitap okumayı seviyor musunuz? ‘Evet’ dediğinizi duyar gibiyim. Öyleyse Burhan Erdayı İlkokulu’nda kitap okumayı çok seven arkadaşlarınızın maceralarını dinlemeye hazır mısınız?

Kitapların içinde yer alan birbirinden güzel maceraları okumayı hangimiz sevmeyiz ki? Bilmediğimiz pek çok bilgiyi öğreniriz. Bunun yanı sıra okumamızı geliştirir, daha güzel yazılar yazarak kendimizi en iyi biçimde ifade ederiz. Vali Ersin Yazıcı’nın himayelerinde başlatılan BENGİ projesi de aslında bunu amaçlıyor. Kitap okumayı seven nesiller yetiştirmeyi hedefleyerek, her okulda kitap okuma günleri düzenleniyor. Bu nedenle bugün ‘Çocukça’ sayfamızda kitapların dünyasına yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Erdal Coşkun: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Çünkü kitap okumak çok güzel. Tarihi kitapları ve macera kitaplarını çok seviyorum. Kitap okuyunca bir sürü bilgi öğreniyoruz. Zamanımızı daha iyi değerlendiriyoruz. Ayrıca okumamız da daha güzel oluyor. Ben herkese kitap okumalarını öneririm.

Kaidr Kandoğlu: Arkadaşlarımla birlikte kitap okuyoruz. Sonra kitaplarımızı değiştiriyoruz. Ben okumayı çok seviyorum. Kitap okumanın yararları saymakla bitmez. Her kitapta farklı maceralar vardır. Öğretmenimiz de bize bol bol kitap okumamızı öğütlüyor. Ben tüm arkadaşlarıma kitap okumalarını tavsiye ederim

Beril Arınöz: Kitap okumak çok güzel. Kitap okuyarak bilmediklerimizi öğreniriz. Farklı diyarlara yolculuğa çıkarız. Ben kitap okumayı çok seviyorum. Harry Potter serisi çok güzel. Macera kitaplarını ve bilimi anlatan kitapları okumayı çok seviyorum. Tüm arkadaşlarıma bol bol kitap okumalarını öneririm.

Ecrin Avcu: Kitap okumak daha güzel konuşmamızı ve daha güzel yazmamızı sağlar. Kitap okuyarak bilmediğimiz pek çok şeyi öğreniriz. Ben tüm arkadaşlarımın bol bol kitap okumalarını öneririm. Ben macera kitapları okumayı çok seviyorum,

Şimay Yıldırım: Kitapların her biri bize bilmediğimiz pek çok bilgiyi öğretir. Mesela hiç gitmediğimiz ülkeleri bile kitaplarda yazılanlarla birlikte görebiliriz. Oralarla ilgili bilgilerimiz olur. Ben mesela gezmeyi çok severim. Farklı kültürler dikkatimi çekiyor.

Eylül Çankı: Kitap okumak çok güzel. Ben kütüphaneye gidiyorum. Orada sevdiğim kitapları alıp okuyorum. Arkadaşlarıma kitap okumalarını öneririm.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu