GündemSiyaset

CUMHURBAŞKANI’NDAN MUHTARLARA ÖZEL HEDİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan her muhtara özel imzalı fotoğrafı AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan tarafından muhtarlara iletildi.

Muhtarlar Günü nedeniyle AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından Muhtarlar Buluşması gerçekleştirildi. Buluşmaya AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri katıldı. Buluşmanın ardından, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından her muhtarın ismine özel imzalı fotoğraf hediyesini, muhtarları ziyaret ederek iletti.

MUHTARLARA ÖZEL

Muhtarlar Günü münasebetiyle Ziyaretli Mahalle Muhtarı ve Karesi Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aygül’ü hastanede ziyaret eden Demiraslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hediyesini takdim etti. Başkan Demiraslan daha sonra Altıeylül Mahalle Muhtarı Şadi Ersin, 1. Gündoğan Mahalle Muhtarı Kadir Yeşil, 2. Gündoğan Mahalle Muhtarı Nihat Emer ve diğer muhtarları da ziyaret ederek hediyelerini teslim etti. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu