Gündemİlçe HaberleriSiyaset

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM

24 Haziran ile ilgili düşüncelerini aktaran Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Dünya’daki tüm mazlumlara kol kanat geren daha güçlü bir Türkiye için Durmak Yok Yola Devam diyerek şu sözlere yer verdi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yapmış olduğu açıklamasında “Öncelikle mübarek Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bizler AK Parti ailesi olarak millete hizmeti ilke edindiğimiz bu kutlu yolda 16 yıldır dur durak bilmeden, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

YAPTIKLARIMIZI VE
YAPACAKLARIMIZI ANLATIYORUZ
Başkan Yavaş, “Sadece seçim zamanı değil, her an seçim olacakmış gibi hizmetlerimizi sürdürüyor, her an vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarını belirliyor, her an yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke için, mazlumlar için nasıl mücadele ettiğini anlatıyoruz. Seçim atmosferinin hızlanması ile birlikte bizler de çalışmalarımızı hızlandırdık. Çünkü bu seçim şer odaklarının yakından takip ettiği Türkiye’yi çökertmek, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek için kirli oyunların döndüğü bir seçim” şeklinde konuştu.

MHP VE BBP’Lİ KARDEŞLERİMİZLE
BİRLİKTE SINDIRGI SEÇİME HAZIR
Başkan Yavaş, “Dünya dört gözle bizi izliyor. Bizler de 16 yıldır Türkiye’yi şaha kaldıran, dünyaya bakan değil de dünyanın seyrettiği bir Türkiye imajını oluşturan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında, onun başlattığı bu kutlu davada sıkı sıkı kenetlenmeliyiz. İlçe başkanı ile teşkilatımız ile, MHP ve BBP’li kardeşlerimizle birlikte Sındırgı seçime hazır. Cumhur İttifakı da burada. Siyasetin hızlı bir şekilde yaşandığı ilçemiz her zaman doğru kararı sandıkta vermeyi bilmiştir. Vatandaşlarımız en doğu kararı yine sandıkları doldurarak verecektir. Bu seçim mazlumlar için, İslamiyet’in geleceği için, ülkemiz için çok önemli bir seçim. Bu yüzden Durmak Yok Yola Devam, Durmak Yok Koşmaya Devam Diyoruz. Bu davanın içerisinde yer almaktan, vatandaşlarımıza hizmet edebilme şerefine ulaşmaktan dolayı gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu